News

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante despre fiica ei

iulia.statie
April 8, 2021 13:07 PM

Gina Pistol a devenit de curând mămică, iar aceasta trece prin câteva schimbări extrem de frumoase de când fiica ei, Josephine Ana Maria, a venit pe lume. Vedeta a decis să vorbească cu fanii de pe Instagram și să le povestească totul despre provocările pe care le întâmpină, oferind, în același timp, detalii despre micuța ei.

Pe aceeasi temaCe calități apreciază Smiley la o femeie

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de mămică

Gina Pistol s-a filmat după ce a adormit-o pe micuța Josephine, explicând că nu știe ce să facă atunci când este prea multă liniște. „Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

De asemenea, prezentatoarea de televiziune a explicat că mai multe admiratoare o sfătuiesc să se odihnească atunci când micuța doarme, ținând cont că proaspetele mămici au parte de foarte multe provocări.  „Primesc foarte multe mesaje de la voi, de la fete, bineînțeles: ‚Odihnește-te și tu acum cât doarme.’”, a zis vedeta.

„Băi, sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă explic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate acestea, am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase, vai, îmi pică ochii în gură. Și stau așa cu ea în brațe, ce să fac.”, a adăugat Gina Pistol.

Cu cine seamănă micuța Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Încă de când a anunțat că este însărcinată, Gina Pistol a încercat să își țină fanii la curent cu toate stările prin care trece. Iată că aceasta a decis să dezvăluie cu cine seamănă micuța Josephine Ana Maria, iar detaliile povestite de vedeta de televiziune sunt cu adevărat emoționante, semn că este topită după bebeluș.

„Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce-i mai bun și mai frumos de la amândoi. Dar ce vă pot spune sigur e că e foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă și are ochii gri, sunt încă gri, s-a mai deschis puțin nuanța, dar este simpatică rău.”, a adăugat vedeta pe Instagram.