News

Gina Pistol, moment emoționant la Chefi la cuțite. Vedeta nu și-a putut abține lacrimile

iulia.statie
March 4, 2021 12:28 PM

Gina Pistol a avut parte de un moment extrem de emoționant la filmările ‚Chefi la cuțite’. O concurentă a decis să îi aducă un cadou, iar surpriza a făcut-o pe simpatica prezentatoare de televiziune să verse câteva lacrimi.

Pe aceeasi temaCe pofte are Gina Pistol de când e gravidă

Gina Pistol, surpriză de proporții la ‘Chefi la cuțite’

Gina Pistol este însărcinată pentru prima oară și abia așteaptă să își cunoască fetița. Nu mai este mult și prezentatoarea de televiziune și partenerul ei, Smiley, își vor mări familia și își vor strânge în brațe bebelușul așteptat.

Nicoleta Pop, o concurentă ce a venit să își dezvăluie îndemânarea în bucătărie, a decis să îi facă o surpriză de proporții Ginei Pistol. Aceasta este din Brașov și are un atelier de broderie computerizată, arată CANCAN. Concurenta a adus o bluză pentru fiica Ginei Pistol, cu un mesaj sugestiv: „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Bineînțeles, prezentatoarea de televiziune a fost extrem de impresionată și nu și-a putut abține lacrimile.

„Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte.”, a spus Gina Pistol, vizibil emoționată.

Ce probleme întâmpină Gina Pistol cu puțin timp înainte de naștere

Gina Pistol și partenerul său, Smiley, anunțau că vor deveni pentru prima oară părinți printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului. Pe atunci, aceștia vorbeau despre relația lor, dar dezvăluiau și sexul bebelușului, explicând că va veni pe lume o fetiță.

Încă de atunci, vedeta de televiziune și-a ținut fanii la curent cu orice schimbare din viața ei. Este clar că Gina Pistol se bucură de fiecare moment și se pregătește de cea mai importantă întâlnire din viața sa, căci nu mai este mult și fetița va veni pe lume. Totuși, recent, aceasta le dezvăluia admiratorilor că se confruntă cu mici probleme.

„În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma.”, le-a spus Gina Pistol admiratorilor.