News

Gina Pistol, prima fotografie în care este vizibilă burtica de gravidă! Cum a fost surprinsă vedeta

iulia.statie
September 28, 2020 18:25 PM

Smiley și Gina Pistol, alături de Speak și Ștefania, au plecat în vacanță, iar pe rețelele de socializare a fost postată o filmare în care apare și prezentatoarea TV, iar burtica de gravidă este vizibilă.

Pe aceeasi temaGina Pistol a vorbit despre relaţia cu Smiley: ''Nu fug de căsătorie şi copii''

Cum a fost surprinsă Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au ferit să ofere detalii despre sarcină, încercând să se țină departe de camere. Totuși, în filmarea dezvăluită de unul dintre prietenii lor, burtica de gravidă este vizibilă. Îmbrăcată într-o rochie lungă, albastră, prezentatoarea strălucește și se pare că escapada îi priește cu adevărat.

S-ar părea că aceasta este însărcinată în al doilea trimestru de sarcină, relatează Cancan.ro. Aceștia nu au confirmat și nici infirmat veștile încă, însă, fotografiile vorbesc de la sine. Potrivit apropiaților ei, vedeta a trebuit să își anuleze evenimentele, la recomandarea medicului pentru a nu expune bebelușul la risc. Se pare că Gina Pistol va sta cât mai mult acasă și se va relaxa, fără a se supune la ore întregi de stat în picioare.

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.”, au spus sursele.

„Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască.”, au declarat apropiații cuplului pentru Playtech.