News

Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: "Este o relație normală..."

iulia.statie
October 10, 2019 15:21 PM

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a show-ului Asia Express, a stat de vorbă cu cei de la Elle România despre viața sa personală, dar și despre relația pe care aceasta o are cu Smiley.

Pe aceeasi temaGina Pistol, în rochie de mireasă! Cât de bine arată prezentatoarea tv

Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: „Este o relație normală…”

„Este o relație normală, o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez.”, a dezvăluit Gina Pistol pentru cei de la Elle.

Gina a dat detalii și despre cum privește acum relațiile față de cum le privea în trecut.

„Maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune, cu rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sunt sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, a continuat frumoasa prezentatoare.

De asemenea, Gina Pistol a vorbit în exclusivitate despre relația cu Smiley și a explicat de au fost așa discreți cu privire la relația lor, ținând povestea de iubire departe de camere.

„De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat.”, a spus Gina.

„Oameni care nu ne știu își dau cu părerea și tocmai de aceea am ales să nu spunem nimic. Familiile noastre știau, prietenii știau de noi, erau foarte mulți oameni care știau de noi. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni ‚Când vă căsătoriți? Când faceți copii?”, a dezvăluit frumoasa prezentatoare pentru cei de la Elle.

Toată lumea a stat cu sufletul la gură de când zvonurile cum că Smiley și Gina Pistol formează un cuplu au apărut în presă, toți dorind să știe dacă acest lucru este adevărat.

Cei doi nu au confirmat dar nici nu au infirmat acest zvon, însă pentru prima oară cântărețul a recunoscut relația cu frumoasa prezentatoare. Acesta a făcut dezvăluirile pe care fanii le așteptau de ceva vreme în exclusivitate pentru Revista Unica.

Sursă: Elle