News

Gina Pistol și Smiley au confirmat sarcina! Cum au făcut anunțul

iulia.statie
September 29, 2020 23:11 PM

Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Cei doi vor deveni părinți și trăiesc cele mai frumoase clipe!

Pe aceeasi temaSmiley face primele declarații despre relația cu Gina Pistol! Cei doi locuiesc împreună

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți

Prezentatoarea TV și cântărețul au făcut totul oficial printr-un videoclip postat pe Youtube, în care au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Discuția a fost una extrem de emoționantă, iar Gina a vărsat și câteva lacrimi.

Cei doi au fost destul de discreți până de curând cu privire la relația lor, însă, prezentatoarea TV a avut un răspuns foarte bun pentru acest lucru: „Ne-au trebui trei ani pentru că este o poveste normală ca orice altă poveste normală dintre un el și o ea și nu ne place ca fiecare să își dea cu părerea, oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat.”, a explicat Gina Pistol.

Deși în presă s-a tot vehiculat în ultima vreme că aceștia vor deveni părinți, iată că avem și anunțul emoționant din partea celor doi.

„Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic…eu personal încă procesez informația, ușor ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei…încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul…dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.”, a spus Smiley.

„Așa mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, nu contează cu ce preț. Pur și simplu mă bucur și vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu genul acela de mamă, mamă cool. Vreau să fiu în primul rând prietenul copilului meu, îndrumătorul în viață, dar să pot să îi las libertatea. Așa văd eu o mamă cool.”, a zis și Gina Pistol.

„Vestea minunată pe care am primit-o a fost o mare bucurie pentru amândoi și o mare surpriză, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă și am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și toate lucrurile sunt așa cum trebuie.  Noi am păstrat secretul între noi doi, nu știu cum a reușit să apară în presă.”, a explicat și Smiley.

„Chiar a fost o surpriză pentru mine că am rămas însărcinată. Nici nu îmi venea să cred, îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima oară inimioara, atunci a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare.”, a povestit Gina.

„Mie doctorii nu mi-au dat prea multe şanse, de aceea a fost o surpriză, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru noi, de aceea am ţinut secret atâtea luni. Analizele mele nu arătau prea bine, doctorii îmi spuneau că există puţine şanse să rămân însărcinată natural.”, a adăugat prezentatoarea TV.

De asemenea, Gina Pistol a făcut anunțul oficial și pe Instagram.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.”, a zis aceasta.

„În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră.” a scris Gina Pistol pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on