News

Gina Pistol și Smiley au publicat prima imagine împreună, de Paște!

andreea voicu
April 19, 2020 17:33 PM

Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund deloc! Cei doi publicat prima imagine împreună, de Paște.

Pe aceeasi temaGina Pistol, în rochie de mireasă! Cât de bine arată prezentatoarea tv

Primul care a luat inițiativa a fost artistul, care le-a arătat fanilor virtuali cum petrece el Paștele. Cum era de așteptat, Smiley s-a fotografiat alături de partenera lui celebră, Gina Pistol, în timp ce ciocneau ouălele roșii. Nici vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a postat aceeași poză pe contul ei personal de Instagram.

Gina Pistol și Smiley au publicat prima imagine împreună, de Paște!

‘Paste fericit! Pace si liniste! Sa ne vedem cu bine, curand, sanatosi si plini de viata! ☀️Reinviere!’, a scris Smiley în dreptul imaginii cu iubita lui, Gina.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de doi ani, însă au preferat să păstreze discreția asupra relației lor și au evitat pe cât posibil să nu fie fotografiați împreună.

Juratul de la Vocea României a recunoscut abia la finalul lui 2019 că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu blondina.

‘Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea’, a declarat Smiley în Revista Unica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️Paste fericit! Pace si liniste! Sa ne vedem cu bine, curand, sanatosi si plini de viata! ☀️Reinviere!

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe