News

Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru venirea micuței lor pe lume

iulia.statie
October 20, 2020 17:23 PM

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară, iar aceștia au început amenajarea camerei micuței lor. Fără îndoială, ei trăiesc o perioadă superbă, iar acum, un apropiat i-a dat de gol cu privire la pregătirile pe care le fac înainte de a veni pe lume bebelușul.

Pe aceeasi temaGina Pistol, detalii despre relația ei cu Smiley! Ce declarație frumoasă de dragoste a făcut vedeta

Cum se pregătesc Gina Pistol și Smiley pentru micuța lor

Vestea că aceștia vor deveni părinți cu siguranță a fost extrem de apreciată, fanii bucurându-se enorm pentru cei doi. Prezentatoarea TV și cântărețul au făcut totul oficial printr-un videoclip postat pe Youtube, în care au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Discuția a fost una extrem de emoționantă, iar Gina a vărsat și câteva lacrimi.

„Chiar a fost o surpriză pentru mine că am rămas însărcinată. Nici nu îmi venea să cred, îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima oară inimioara, atunci a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare.”, a povestit Gina.

„Mie doctorii nu mi-au dat prea multe şanse, de aceea a fost o surpriză, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru noi, de aceea am ţinut secret atâtea luni. Analizele mele nu arătau prea bine, doctorii îmi spuneau că există puţine şanse să rămân însărcinată natural.”, a adăugat prezentatoarea TV.

Au rămas mai puțin de patru luni, iar cei doi își vor putea strânge în sfârșit micuța în brațe. Aceștia s-au apucat de reamenajări în casa lor din Cernica, ce costă aproximativ 300 000 euro și pe care trei arhitecți și un inginer constructor au transformat-o într-un cămin foarte modern acum câțiva ani, scrie publicația Click!.

Se pare că viitoarea mămică deja și-a făcut lista de cumpărături și a achiziționat câteva lucruri pentru bebeluș. „Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat o sursă apropiată de prezentatoarea TV pentru publicația menționată mai sus.