News

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță? Ce anunț a fost făcut

iulia.statie
September 2, 2020 15:29 PM

Toată lumea a fost surprinsă de zvonurile potrivit cărora Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți, însă, acum un alt anunț a luat cu asalt internetul.

Pe aceeasi temaGina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: "Este o relație normală..."

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Se pare că aceștia știu deja sexul bebelușului, după cum susțin surse din anturajul lor. Recent, s-a aflat că Gina Pistol este însărcinată și va deveni mămică la începutul anului viitor.

Deocamdată, cei doi nu au spus nimic despre speculații. Totuși, tabloidele remarcă faptul că aceasta a început să poarte haine mult mai largi, pentru a își ascunde silueta. Potrivit publicației Ciao, aceștia vor deveni părinții unei fetițe.

„Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica.”, au dezvăluit apropiații celor doi.

„În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, au continuat aceștia.

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproximativ trei ani, însă, aceștia au preferat să țină acest aspect secret până de curând. În urmă cu puțin timp, artistul vorbea pentru prima oară despre căsătorie, dar și despre un copil.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, povestea Smiley pentru Libertatea.