News

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți? 

iulia.statie
August 19, 2020 11:23 AM

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Pe aceeasi temaGina Pistol a vorbit despre relaţia cu Smiley: ''Nu fug de căsătorie şi copii''

Gina Pistol și Smiley, viitori părinți?

Iată că, după o relație lungă, aceștia sunt pregătiți să își mărească familia. Cei doi și-au dorit să țină totul secret, dar câțiva apropiați i-au dat de gol, scrie Ciao.ro. Se pare că artistul i-ar fi oferit deja și inelul de logodnă iubitei sale, aceștia bucurându-se dublu!

„Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Ciao.

„Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină.”, au continuat aceștia.

În urmă cu două luni, artistul vorbea pentru prima oară despre căsătorie, dar și despre un copil.

„Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența. Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu, și ei simt asta”, povestea Smiley pentru Libertatea.

Gina Pistol, declarație de dragoste superbă pentru Smiley

Cei doi s-au apropiat mult în pandemie, făcându-și și declarații romantice, fanii fiind extrem de fericiți că pot să vadă o mică parte din povestea de dragoste pe care ei o trăiesc.

„Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, a spus prezentatoarea.