News

Gina Pistol, totul despre problemele întâmpinate în sarcină

iulia.statie
December 17, 2020 18:31 PM

Gina Pistol, aflată în ultimul trimestru de sarcină, trăiește momente minunate și abia așteaptă să își cunoască bebelușul, dar aceasta a dezvăluit că se confruntă și cu anumite probleme ce nu sunt deloc ușoare.

Pe aceeasi temaCe cadou superb a primit Gina Pistol de Moș Nicolae

Gina Pistol, viitoare mămică de fetiță

Vestea că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți a fost cu siguranță apreciată de toată lumea. Cei doi au confirmat sarcina printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului, în care au vorbit despre relația lor, despre cum s-au cunoscut, dar și despre faptul că așteaptă o fetiță. Discuția a fost una foarte emoționantă, iar prezentatoarea TV a vărsat și câteva lacrimi.

După anunțul superb, Gina Pistol a ținut legătura cu fanii prin rețelele de socializare și i-a ținut la curent cu toate schimbările din viața sa, iar acum, vedeta a povestit despre problemele pe care le-a întâmpinat în sarcină. ”Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată.”, a spus Gina Pistol, potrivit profm.ro.

Ce probleme întâmpină Gina Pistol în sarcină

Vedeta le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu dureri și nu mai poate face mișcare la fel ca înainte:  ”Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiica mea.”

Deși nu îi este deloc ușor să facă față problemelor, Gina Pistol se bucură de momentele pe care le trăiește acum. „Și pe lângă toate astea, am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta.”, a adăugat aceasta.