News

Gina Pistol va avea parte de un coprezentator în sezonul 9 ‚Chefi la cuțite’

iulia.statie
November 7, 2020 12:00 PM

Au început filmările pentru sezonul cu numărul nouă al emisiunii ‚Chefi la cuțite’, iar acum, totul vine cu o premieră, anume faptul că Gina Pistol este însărcinată și așteaptă primul copilaș, dar și faptul că va avea parte de un coprezentator.

Pe aceeasi temaJessie J a vorbit deschis despre despărțirea de Channing Tatum

Speak și Gina Pistol, o colaborare de succes

Se pare că Gina nu va mai fi singură la emisiune și îl va avea alături de ea pe Speak, cel ce îi va fi coprezentator. Acesta deja s-a pus la curent cu tot ce trebuie să facă, iar prezentatoarea TV a avut grijă să îi ofere toate detaliile.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.”, a spus Speak.

„A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei.”, a continuat acesta.

Ce proiect pregătește Speak

Ba, mai mult, acesta pregătește și un proiect online pentru a le dezvălui fanilor ce se întâmplă în culisele emisiunii, dar și cum se desfășoară producția. “Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări.”, a adăugat Speak.

În același timp, pentru a se asigura că au grijă de ea cum trebuie, chefii i-au pregătit o cameră specială Ginei Pistol, amenajată cum își dorea, pentru a se putea odihni și a putea privi ce se întâmplă cu concurenții. “Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie.”, a spus Gina Pistol.

 

View this post on Instagram

 

@chefilacutite continua! #sezonul9

A post shared by SPEAK (@iamspeak) on