News

Gina Pistol va fi înlocuită la Antena 1?

iulia.statie
October 27, 2020 10:40 AM

Vestea că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți cu siguranță a fost extrem de apreciată, fanii bucurându-se enorm pentru cei doi. Prezentatoarea TV și cântărețul au făcut totul oficial printr-un videoclip postat pe Youtube, în care au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt.

Pe aceeasi temaCostumul roșu, preferatul vedetelor! Cum să îl porți!

Ce emisiune nu va mai prezenta Gina Pistol

Gina a fost nevoită să renunțe la câteva proiecte, dar a rămas extrem de activă pe social media, vorbind mereu cu fanii. Totuși, se pare că șefii de la Antena 1 ar căuta să o înlocuiască pe prezentatoare pe moment, după cum au dezvăluit câteva surse pentru publicația Playtech.ro. Prezentatoarea ar fi renunțat la Asia Express, rămânând să prezinte doar Chefi la Cuțite atunci când se va întoarce.

Emisiunea ‘Asia Express’ se filmează în locuri foarte îndepărtate, iar Gina nu ar putea să lipsească atât de mult timp de lângă fetița ei.  “Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.”, au spus câteva surse.

De asemenea, sursele au explicat că Gina poate să revină oricând. „Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște. Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au dezvăluit surse de la Antena 1 pentru publicația menționată mai sus.