Fashion

Gisele Bundchen a recunoscut că Tom Brady are o garderobă mai mare ca a ei

iulia.statie
June 11, 2020 18:23 PM

Este greu să ai mai multe haine ca un supermodel ce a ajuns în topurile industriei modei și se menține acolo de trei decenii. Dar, dacă cineva a răspuns acestei provocări, atunci acela este Tom Brady.

Pe aceeasi temaGisele Bundchen nu a fost satisfăcută de mariajul cu Tom Brady

Tom Brady are mai multe haine ca Gisele Bundchen

Gisele a dezvăluit într-un TikTok că soțul ei nu doar că are mai multe haine ca ea, dar și cheltuie mai mulți bani. Cei doi sunt împreună de 11 ani și formează un cuplu extrem de iubit și solid.

Bundchen și Brady, ce sunt victimele plictiselii în izolare, s-au alăturat generației noi și au postat primul lor videoclip pe noua aplicație ce a cucerit pe toată lumea. Cei doi au făcut o provocare specială pentru un cuplu, ce conține întrebări extrem de interesante (‚Cine își cere scuze primul?’, ‚Cine este cel mai răbdător?’) iar, apoi, aceștia au punctat cine se potrivește cu fiecare întrebare.

Deși nu prea s-au înțeles la majoritatea, ca orice cuplu normal, ei au dezvăluit câteva amânunte interesante ale vieții lor private, anume că Tom are o garderobă mai mare și cheltuie mai mulți bani. Ambii au arătat vehement cu degetul în direcția în care stătea starul.

În videoclip avem parte și de o apariție rară a fiului lor de 10 ani, Benjamin, ce s-a distrat participând la provocarea pe care părinții lui au acceptat-o.

Nu ar trebui să fim surprinși că un atlet profesionist are mai multe haine ca un supermodel. Când nu se află pe podiumurile de modă sau pe covorul roșu, stilul lui Gisele este extrem de simplu. Aceasta este văzută de obicei purtând o pereche de jeans skinny, T-shirt și jachetă, fiind mereu vedeta ce a demonstrat faptul că simplitatea este cheia succesului și că nu are nevoie de extravaganțe pentru a arăta perfect.

Cât despre Brady? Acum știm cât de departe poate să meargă o obsesie privind hainele sport…