Beauty

Gisele Bundchen, despre cum se descurcă cu înaintarea în vârstă

iulia.statie
October 26, 2020 14:24 PM

Gisele Bundchen este un supermodel cunoscut, așa că pentru industria din care face parte, a arăta cât mai bine reprezintă o parte importantă în domeniu.

Pe aceeasi temaGisele Bundchen nu a fost satisfăcută de mariajul cu Tom Brady

Gisele Bundchen a vorbit despre înaintarea în vârstă

Cu toate acestea, societatea pune uneori mult prea mult accent pe întinerire și nu pe frumusețea înaintării în vârstă, care vine, la fel ca orice perioadă, cu foarte multe lucruri frumoase. Totuși, ca toți, Gisele trece prin unele momente grele, în care își schimbă convingerile.

Aceasta a vorbit deschis despre cum se descurcă cu înaintarea în vârstă și cum încearcă să se regăsească într-un mod mult mai profund. „Vârsta este un lucru frumos. Este o parte naturală a vieții, dar poate fi și provocatoare. Cu siguranță am văzut schimbări la pielea mea de-a lungul anilor.”, a spus supermodelul pentru Allure.

„Când privesc aceste schimbări, văd o reflecție a tuturor anilor trăiți până acum, simt un sentiment incredibil de recunoștință. Pe măsură ce am îmbătrânit, am devenit mai confortabilă în propria piele și sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență și pentru fiecare an din viața mea de până acum.”, a continuat ea.

O mare parte a bucuriei sale vine din faptul că se bucură de un soț minunat, Tom Brady, dar și de copiii pe care îi au împreună, Benjamin, în vârstă de 10 ani și Vivian, 7 ani, dar și Jack, 12 ani, fiul pe care Brady îl are din fosta relație, Bridget Moynihan. „Cred că facem tot ce putem pentru a fi prezenți pe deplin când suntem cu copiii, ascultându-i cu adevărat. Cred că nu contează atât de mult timpul, cât calitatea pe care acesta îl are.”

Salma Hayek, încrezătoare la 54 de ani

Bundchen nu este singura vedetă ce a vorbit despre înaintarea în vârstă. Salma Hayek postează în mod regulat fotografii în care apare nemachiată, bucurându-se de vârsta de 54 de ani. „Mama mea mereu a demonstrat importanța îmbătrânirii cu grație. Niciodată nu le-am văzut pe ea sau pe bunica mea temându-se să îmbătrânească. Așa că nu am frica aceasta.”, a zis ea pentru InStyle.