News

Gisele Bundchen nu a fost satisfăcută de mariajul cu Tom Brady

iulia.statie
April 9, 2020 11:48 AM

Relația lui Tom Brady cu Gisele Bundchen a avut ceva provocări de înfruntat.

Pe aceeasi temaEste Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie?

Tom a dezvăluit într-un interviu recent cu Howard Stern pentru show-ul ‚SiriusXM’ că soția sa nu era satisfăcută de relația lor acum doi ani.

„Acum câțiva ani, ea nu simțea că eu îmi iau rolul în serios în familie. Ea simțea că joc fotbal tot sezonul și trebuia să aibă grijă de casă, iar în sfârșit când sezonul se termina mă întorceam la celelalte activități ale mele. Eu mă întorceam la antrenamente iar ea se întreba când am de când să fac lucruri pentru casă sau când o să duc copiii la școală.”, a dezvăluit starul.

Gisele Bundchen nu a fost satisfăcută de mariajul cu Tom Brady

Acesta a spus că nemulțumirile lui Gisele l-au trezit într-un final, dându-și seama că trebuia să vadă ce a făcut greșit pentru că și iubita sa avea vise și dorințe. Într-un final, el s-a schimbat și a început să aibă grijă și de familie.

„Situația nu era bună pentru familie. Ea nu era satisfăcută cu mariajul nostru, așa că trebuia să fac o schimbare.”, a zis el.

Totuși, nu totul a fost ușor, ținând cont că ei au trebuit să meargă și la terapie pentru a rezolva problemele pe care Bundchen le avea cu relația.

„Ea chiar mi-a scris o scrisoare pe care încă o am și o citesc. Este o scrisoare dureroasă în care a spus cum se simte în privința mea iar aceasta îmi amintește că lucrurile s-au schimbat și au evoluat.”, a continuat vedeta.

Într-un final, cei doi au găsit un mod de a se înțelege. „Dacă nu muncești pentru amândoi într-o relație, atunci nu va dura.”, a zis el.