News

Giulia, totul despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o!

daniela.untu
February 7, 2020 17:46 PM

Giulia, una dintre artistele din showbiz care a reușit de fiecare dată să se reinventeze, venind mereu cu un look fresh, a decis să își pună silicoane.

Pe aceeasi temaCele mai scumpe 5 hoteluri din lume. O cameră poate ajunge la 30.000 de dolari pe noapte

Artista a ținut să facă public motivul pentru care a făcut pasul cel mare, spunând că după două sarcini era normal ca sânii să nu mai fie la fel de fermi, iar această intervenție a facut-o foarte fericită, declarând că îi era necesară.

 “Eu am avut toată viața niște sâni care să se potrivească corpului meu, pot să spun ca nu am fost niciodată fană “femei cu sâni mari”, ba dimpotrivă, niciodată nu mi-am dorit să am sânii mari […] nu neapărat că aș fi fost extrem de deranjată de faptul că mi s-au lăsat sanii pentru că era normal să se întâmple asta după două sarcini”.

Giulia, nu este la prima intervenție estetică!

Giulia a recunoscut că nu este la prima intervenție estetică și că în trecut a fost nevoită să își facă o rinoplastie alături de o deviație de sept, pentru că nu putea respira corect și că a apelat și la injecțiile cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie și augmentarea buzelor.

Pentru intervenția de mărire a sânilor, Giulia, a spus că nu se simțea pregătită și că a fost nevoie de 3 ani să își facă curaj.

“Mi-am dat seama că nu îmi mai doream să port sutiene cu push-up, pentru mine sutinele cu push-up au apărut undeva prin adolescență, pe la 16 ani […] nu mi-au plăcut niciodată”, a spus Giulia în vlog-ul ei.

Vezi mai multe detalii aici.