Wellness

Giulia Nahmany, exemplul unui stil de viață echilibrat!

Verdict.ro
April 11, 2018 15:50 PM

Giulia Nahmany este o figură publică extrem de „timidă” în ultima perioadă. Pierderea suferită în urmă cu patru ani a marcat-o pe Giulia, care între timp s-a schimbat radical (în cel mai bun sens)! Frumoasa actriță și scriitoare îmbrățișează acum un stil de viață sănătos, atât prin alimentație, cât și prin exercițiile fizice care au transformat-o într-o femeie extrem de sexy.

Pe aceeasi temaCum ne îmbrăcăm la plajă? Cele mai cool outfit-uri în 2018

A renunțat la consumul de carne, iar acest lucru pare-se că funcționează, iar anumite beneficii le-am observat și noi la Giulia! Pielea îi arată foarte bine, e luminoasă, curată și întinsă!

Și-a dorit mult să ajungă la acest rezultat. Și a reușit acest lucru prin multă muncă și ambiție. Giulia Nahmany a devenit un om extrem de spiritual, iar meditația pare că o ajută să își atingă obiectivele!

„Your body listens to what your minds says. Create a mindset your body will love you for. I’ve struggled with my weight for years, until I realized that in-order to achieve the results that I so wanted, I had to listen to my inner-self, to hear my body, because it always spoke to me, guiding me to where I am today”, scrie Giulia într-una dintre postările sale de pe Instagram.

Giulia Nahmany merită toată admirația și este un exemplu bun de urmat. Nu a renunțat și a reușit să găsească un stil de viață echilibrat, care îi oferă satisfacție totală.

 

Evoluția vestimentară a Giuliei Nahmany – Vezi aici poze

„Giulia a abordat mereu look-uri extrem de feminine și bine a făcut, acestea potrivindu-se cel mai bine cu silueta ei. Este evident că a slăbit considerabil în ultimii ani, în 2017 având un look complet schimbat, dar mie îmi place mai mult interpretarea Marilyn Monroe din 2014. Consider că a fost, din toate punctele de vedere (haine, make-up, accesorii, coafură) una dintre cele mai reușite apariții ale ei. Un alt highlight este costumul purtat în 2016, unde se aplică aceleași principii. Ar putea să revină la popuneri din acest registru stilistic aplicat la noua siluetă de care are toate motivele să fie mândră”, spunea acum puțin timp Cristina Crăciun, stilist Verdict.ro, despre evoluția vestimentară a Giuliei.