Beauty

Glitter make-up în cinci pași simpli! Cel mai cool trend al momentului în materie de beauty

ioana pana
August 27, 2019 08:00 AM

Glitter make-up-ul este unul dintre cele mai cool trenduri ale momentului în materie de beauty. Nonconformist și extravagant, acest look a fost abordat de către numeroase vedete și este de asemenea, alegerea numărul unu a make-up artiștilor pentru editoriale. Universal dezirabil, multe dintre noi se pot întreba cum obțin un look glittery reușit. Iată care sunt secretele unui machiaj cu sclipici demn de coperta unei reviste glossy.

Pe aceeasi temaCara Delevingne – noua imagine Dior, Addict Lipstick

Glitter make-up în cinci pași simpli

Primul pas: pregătirea pleoapelor

Sclipiciul, fie că este sub formă lichidă sau praf, trebuie să fie aplicat pe o bază. Se recomandă utilizarea unui primer special de pleoape, iar apoi aplicarea unui fard într-o nuanță la alegere. Dacă îți dorești un rezultat mai jucăuș, poți opta pentru roz, lila, sau bleu, iar dacă look-ul final trebuie să fie dramatic, optează pentru gri, mov sau chiar negru.

Cel de-al doilea pas: conturează interiorul și exteriorul ochiului

Pentru inner corner, se recomandă folosirea unei nuanțe mai deschise de fard, cu scopul iluminării, iar pentru outer corner- folosirea unei nuanțe mai închise. Cele două noi culori trebuie să funcționeze cu fardul de bază și bineînțeles, cu rezultatul dorit.

Cel de-al treilea pas: asigură-te că nuanțele se întrepătrund

Nimeni nu își dorește un machiaj cu linii dure, așadar folosește o pensulă cu vârf plat pentru a amesteca nuanțele.

Cel de-al patrulea pas: GLITTERUL!

Aplică sclipiciul cu o pensulă sau chiar cu degetul, în funcție de look-ul dorit și de textura sclipiciului. Dacă este vorba de glitter praf, optează pentru o pensulă specială de ochi, iar dacă vei folosi varianta lichidă, produsul vine cu propriul său aplicator. Indiferent de modalitatea de aplicare, poți perfecționa rezultatul oricând cu ajutorul buricelor degetelor.

Cel de-al cincilea pas: pune la punct ultimele detalii

Highlighter pe arcadă, eyeliner și rimel, detalii opționale care ar perfecționa look-ul tău. Dacă este nevoie, aplică încă un strat de sclipici pentru mai mult dramatism.

Et voilà! Iată machiajul nonconformist și extravagant mult dorit!