News

Gossip Girl revine! Vești bune pentru fanii serialului

irina.letitia
July 18, 2019 15:09 PM

Dacă și tu ai urmărit cu sufletul la gură povestea copiilor bogați din Upper East Side, atunci te vei  bucura să auzi că serialul Gossip Girl va reveni pe micile ecrane!

Gossip Girl revine! Vești bune pentru fanii serialului

In anul 2007 se lansa serialul Gossip Girl, care a ajuns rapid unul dintre preferatele momentului, cucerind deopotrivă adolescenți și adulți, fascinați de poveștile încâlcite ale familiilor bogate din New York și dramele acestora.

O intrigă alambicată, dar ușor de urmărit, serialul a fost dedicat în mare parte iubitoarelor de modă sau viitoarelor fashioniste, care, asemenea lui ”Sex and the city”, au găsit în protagoniste modele de urmat din punct de vedere vestimentar.

Serena van der Woodsen, personaj interpretat de Blake Lively și Blair Waldorf, întruchipată de Leighton Meester sunt cele două figuri centrale ale serialului, pe care fanii speră să le revadă și în continuarea anunțată recent. Conform deadline.com, Gossip Girl va reveni cu 10 episoade noi, care vor prezenta o versiune actualizată a poveștii inspirate de cartea scriitoarei Cecily von Ziegesar.

Momentan nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre noua serie, însă știm că ea va fi produsă tot de Joshua Safran, cel care a produs și show-ul original. In plus, continuarea serialului se va axa pe influența social media în viața de zi cu zi și cât de mult s-a schimbat metropola, New York, în ultimii ani, de când nu am mai luat contact cu protagoniștii.

Până la alte noutăți, te invităm să îți readuci aminte de personajele preferate, cu imaginile din galeria foto!

Xoxo!