Fashion

Gossip girl vs. Emily in Paris: piese purtate de Emily Cooper pe care deja le-am văzut la Blair Waldorf

iulia.statie
October 30, 2020 17:32 PM

Poate că personajul principal din Emily in Paris, Emily Cooper, a vorbit despre dragostea pe care o împărtășește pentru Serena van der Woodsen, dar suntem sigure că aceasta s-a referit, de fapt, la Blair Waldorf.

Pe aceeasi temaEmily in Paris: ce trebuie să știm despre stilul personajului principal

Blair Waldorf sau Emily Cooper?

Chiar dacă print-urile și piesele Chanel pe care Patricia Fields le-a ales pentru acest nou serial sunt din abundență, se poate simți fin influența unuia dintre cele mai puternice personaje din seriale din punct de vedere vestimentar, anume Blair Waldorf. Cu siguranță, piesele pe care aceasta le afișa acum mult timp nu au lipsit, iar momentele iconice au fost și ele prezente, documentate recent de către @blondestuckinthe2000s.

Chiar dacă Blair ne dezvăluia această ținută în 2010, Emily vine acum cu una extrem de asemănătoare la 10 ani după, unde până și eșarfa și geanta aleasă se aseamănă. Este timpul cumva pentru a readuce la viață vechile obsesii vestimentare ale tuturor din Gossip Girl?

Cu siguranță, Blair era extrem de pasionată de stilul old Hollywood și de Audrey Hepburn, iar rochia pe care Emily a purtat-o a fost inspirată tocmai de idolul pe care personajul principal din Gossip Girl îl avea, de aici și asemănarea dintre cele două.

Chiar dacă beretele lui Emily ne-au fascinat, în urmă cu câțiva ani, Blair ne dezvăluia în fiecare episod un alt accesoriu de cap inedit, pe care l-am introdus în garderoba noastră în speranța de a obține acel stil franțuzesc. Ah, beretele erau printre preferatele lui Waldorf, pe lângă bentițe.

Un alt moment din stilul Old Hollywood a fost când ne-am dat seama că Blair a purtat o rochie Oscar de la Renta, o piesă cu adevărat glamuroasă, chiar în Paris, iar Emily a ales și ea o creație asemănătoare. Interesantă este și alegerea coafurii, ce se aseamănă perfect.

Blair Waldorf cu siguranță avea o pasiune pentru print-uri, iar atunci când propunea o ținută, nimeni nu o putea întrece, iar Emily cu siguranță a avut ceva de învățat privind print-ul floral de la celălalt personaj. De asemenea, ele au avut și genți asemănătoare ca și nuanță.

Serios, câte accesorii poate să aibă cineva? Dacă ne-am mirat puțin la Emily Cooper atunci când am văzut că în fiecare episod avea o beretă, o căciulă sau o pălărie tip bucket hat, atunci ar trebui să ne amintim că exact la fel a fost reacția și în privința lui Blair Waldorf, căci accesorizarea era terenul ei de joacă.

Înainte ca Emily Cooper să apară purtând o pereche de șosete lungi colorate, Blair Waldorf făcuse o pasiune pentru dresurile colorate, de obicei alese în nuanțe țipătoare. Când vine vorba de aceste piese, cu siguranță ambele știu cum să facă un look statement.

Unul dintre personajele ce ne-a făcut să ne îndrăgostim de carouri pentru totdeauna a fost chiar Queen B, așa că nu ne miră că, acum că s-au întors în trend-uri, o jachetă în acest print a fost introdusă în garderoba din serialul Emily in Paris.