News

Gwen Stefani a negat zvonurile privind logodna cu Blake Sheldon

iulia.statie
November 13, 2019 13:28 PM

Poate Gwen Stefani nu i-a spus încă „Da!” lui Blake Shelton, dar ținuta aleasă la gala People’s Choice Awards a sugerat altceva. Totuși, Gwen Stefani a negat zvonurile privind logodna cu Blake Sheldon.

Pe aceeasi temaSoțiile și iubitele celor mai doriți bărbați din toată lumea

Starul pop în vârstă de 50 de ani a participat duminică la evenimentul de la Barker Hangar din Santa Monica, California, purtând un look inspirat din ținutele pentru mirese.

Cântăreața, ce a primit premiul de Fashion Icon, a ales să poarte o rochie Vera Wang inspirată din colecția 2020 de toamnă.

Ea a purtat o rochie de mătase, într-o nuanță alb fildeș, fără bretele, accesorizată cu o fundă la spate. Cuvintele „Fashion Icon” au fost brodate pe o parte a rochiei.

Stefani a adăugat la ținută dresuuri negre Capezio (20 de dolari) și cizme înalte semnate Casadei (1270 dolari), mânuși și un inel cu un diamant uriaș ce strălucea pe mâna stângă.

Gwen Stefani a negat zvonurile privind logodna cu Blake Sheldon

Totuși, trecând peste zvonurile pe care look-ul ales și inelul le-au creat printre fani, Gwen a insistat într-un interviu ținut cu Jason Kennedy pentru cei de la E! News că nu s-a logodit încă.

„Poate că este un inel real, un diamant real, dar nu este unul de logodnă. De fapt, nu încăpea pe această mână peste mânușă așa că l-am pus pe cealaltă.”, a declarat artista.

„Când o să am ceva de spus, o să vă anunț.”, a continuat Gwen.

Cântăreața este împreună cu Blake Shelton, ce a fost numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2017.

Ei s-au cunoscut în emisiunea The Voice, imediat după ce amândoi trecuseră prin divorțuri.

Ba chiar, Blake încă se miră de faptul că au ajuns să formeze un cuplu.

„Dacă voi credeți că această copertă a revistei People a fost șocantă, ei bine, relația mea cu Gwen a fost și mai și.”, i-a spus el lui Marina McBride.

Sursă: Page Six