News

Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani! Aceasta a pozat nud pentru ziua ei

iulia.statie
September 28, 2020 13:19 PM

Gwyneth Paltrow și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu siguranță unic, căci aceasta a pozat nud pentru o fotografie pe care a postat-o pe Instagram.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Gwyneth Paltrow a împlinit 48 de ani!

Pentru a le mulțumi fanilor pentru urări, Paltrow a decis să posteze o fotografie pe social media ce, cu siguranță, i-a lăsat pe toți mască. „Nu port nimic în afară de costumul meu de la naștere…vă mulțumesc tuturor pentru urări.”

Bineînțeles, fiica ei, Apple Martin, a reacționat imediat, lăsându-i un comentariu amuzant: „MAMA!”

Paltrow a fost mereu deschisă cu privire la maturizare, dar și cu privire la tehnicile pe care le folosește pentru a avea grijă de pielea ei. „A face față îmbătrânirii este o experiență cu mai multe lucruri ascunse. Îmi îngrijesc bine pielea, mă hidratez și fac mișcare, dar, uneori, o fată are nevoie de ajutor suplimentar.”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

Dealing with aging is a multi-layered experience. I take good care of my skin, hydrate and exercise, but sometimes a girl needs a little extra help. I was excited to try @xeominaesthetic (incobotulinumtoxinA) for my frown lines, it’s a uniquely purified anti-wrinkle injection that does not contain any unnecessary proteins. I am a big fan. #laterfrownlines #helloXeomin …. Studies have not been performed to determine whether the presence or absence of unnecessary/complexing proteins has a long-term effect on safety or efficacy. Individual results may vary. For full Prescribing Information including BOXED WARNING and Medication Guide, see @xeominaestheticpi. Xeomin® is an FDA-approved treatment used to temporarily improve the look of moderate to severe frown lines between the eyebrows (glabellar lines) in adults. Ask your doctor to tell you all about Xeomin. The effects of Xeomin may spread hours to weeks after injection causing serious symptoms. Alert your doctor right away as difficulty swallowing, speaking, breathing, eye problems or muscle weakness can be a sign of a life-threatening condition. Side effects may include allergic reactions or injection-site pain, eyelid drooping, and swelling. Xeomin is available by prescription only.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Ce mănâncă aceasta în fiecare zi

Vorbind cu publicația Bazaar mai devreme în acest an, actrița a dezvăluit și ce mănâncă în fiecare zi: „Nu sunt o persoană ce mănâncă mult la micul dejun. De obicei, la prânz mănânc lucruri pe care le-ați vedea pe site-ul Goop.”

„Cum ar fi o salată cu niște proteine, sau, uneori, ei testează ceva distractiv pentru detoxifiere, de parcă ar folosi jicama pentru taco. Vor face în curând și o versiune mai sănătoasă a unui burger de curcan cu un fel de sos grozav. Este foarte sănătos și înfășurat în salată verde sau ceva de genul acesta.”, a continuat aceasta.

De asemenea, chiar recent, Paltrow a vorbit deschis despre dificultățile pe care le întâlnește în creșterea copiilor împreună cu fostul ei soț, Chris Martin.

„Eu și Chris ne-am luat angajamentul să îi punem pe primul loc și asta e mai greu decât pare, fiindcă sunt zile în care chiar nu îți dorești să fii alături de persoana de care divorțezi. Dar, dacă ai promis că iei cina în familie, atunci faci acest lucru. Respiri adânc, te uiți în ochii persoanei, îți aduci aminte de pactul pe care l-ați făcut, îi zâmbești și îl îmbrățișezi. Și încerci să te dedici acestei noi relații.”, a povestit actrița.