News

Gwyneth Paltrow a vorbit deschis despre cum este să își crească micuții cu fostul soț! Ce probleme întâmpină aceasta

iulia.statie
September 23, 2020 15:39 PM

Drew Barrymore își continuă show-ul prin a demonstra cât de apropiată este de ultima ei invitată, Gwyneth Paltrow. La ultima ei apariție, aceasta a vorbit despre ce probleme întâmpină în creșterea copiilor împreună cu fostul ei soț, Chris Martin.

Pe aceeasi temaDakota Johnson şi Chris Martin sunt iar împreună! Cum au fost surprinşi

Gwyneth Paltrow, despre relația cu fostul soț

Deși viața lui Paltrow pare uneori extrem de simplă, aceasta a explicat că are și momente bune, dar și rele, așa că niciodată nu trebuie să judecăm o carte după copertă.

„Este ca și cum s-ar încheia un mariaj, dar sunteți încă o familie. Așa va fi pentru totdeauna. Unele zile nu sunt la fel de bune precum par. Avem și zile bune și zile rele, dar cred că majoritatea au același scop de unitate și iubire și ceea ce este mai bun pentru copiii noștri.”, a zis ea.

Ea a explicat și faptul că divorțul nu o poate face să se oprească din a iubi anumite părți ale fostului soț. Nu doar că relația lor este mult mai bună, dar actrița a dezvăluit că încă este îndrăgostită de părți ale personalității soțului: „Doar pentru că ne despărțim nu înseamnă că nu putem iubi anumite lucruri la o persoană, lucruri pe care le-am iubit. Relația mea cu Chris este mai bună decât a fost în timpul căsniciei.”

În ceea ce privește despărțirea lor, Paltrow i-a explicat lui Barrymore că a avut luxul de a beneficia de un medic ce le-a spus exact cum ar trebui să fie creșterea copiilor după divorț. „Indiferent ce crezi, dacă simți că ai fost nedreptățit sau cât de rău percepi acțiunile celuilalt, dacă ești suficient de curajos încât să îți asumi responsabilitatea pentru jumătatea ta și să privești propria traumă, atunci ai ce să înveți și ce să vindeci.”

Cum se descurcă cei doi după divorț

Paltrow a mai adăugat că în zilele proaste nu vrea să îl vadă pe Martin, dar suportă totul pentru copii: „Toți avem părți bune și părți rele. Toți încercăm să facem ce e bine. Chiar mi-am dorit ca micuții mei să nu fie traumatizați.”

„Eu și Chris ne-am luat angajamentul să îi punem pe primul loc și asta e mai greu decât pare, fiindcă sunt zile în care chiar nu îți dorești să fii alături de persoana de care divorțezi. Dar, dacă ai promis că iei cina în familie, atunci faci acest lucru. Respiri adânc, te uiți în ochii persoanei, îți aduci aminte de pactul pe care l-ați făcut, îi zâmbești și îl îmbrățișezi. Și încerci să te dedici acestei noi relații.”, a explicat ea.