News

Gwyneth Paltrow nu locuiește cu soțul ei

adelina.duinea
June 10, 2019 13:08 PM

Soțul perfect, potrivit spuselor lui Gwyneth Paltrow, nu locuiește cu tine. Cel puțin nu întotdeauna. De curând, Vanity Fair a citat un interviu dat de actriță publicației The Sunday Times weekendul trecut.

Pe aceeasi temaDespărțirile anului 2019: Ce cupluri celebre și-au spus adio

Gwyneth Paltrow nu locuiește cu soțul ei

În timpul acestuia, Gwyneth a mărturisit că ea și soțul ei, regizorul Brad Falchuk, nu locuiesc împreună. Fiecare deține o altă proprietate în Los Angeles, California. Deși actrița are un program extrem de haotic, cuplul petrece patru seri pe săptămână împreună.

Producătorul locuiește în vila sa doar atunci când copiii lui, Isabella și Brody, își petrec săptămâna la el. Totul este foarte practic și plăcut și o „soluție” la îndemâna mai multor cupluri foarte înstărite.

Actrița a continuat prin a dezvălui că a luat această decizie după ce s-a consultat cu un specialist. Potrivit acesteia, soluția aceasta creează o „polaritate” în căsnicia ei, lucru care îi place.

Vorbind cu publicația Time, actrița a mărturisit că și prietenii ei o susțin. „Toți prietenii mei căsătoriți îmi spun că felul nostru aparte de a locui separat sună ideal și că nu ar trebui să schimbăm nimic.”

Decizia nu este atât de neașteptată venind de la femeia care s-a „despărțit conștient” de primul ei soț, solistul trupei Coldplay, Chris Martin, în 2014. Martin, apropo, are o cameră a lui în locuința actriței. Cuplul are împreună doi copii, o fiică, Apple, și un fiu, Moses.

Citește și: Katherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt s-au căsătorit

Sursă: The CUT