News

Gwyneth Paltrow, totul despre divorțul de Chris Martin și ce a îndurat după despărțire

iulia.statie
September 17, 2020 10:30 AM

Gwyneth Paltrow a scris un eseu emoționant despre divorțul ei de solistul Coldplay, Chris Martin, pentru publicația British Vogue.

Pe aceeasi temaGwyneth Paltrow nu locuiește cu soțul ei

Gwyneth Paltrow, totul despre divorțul de Chris Martin

Vedeta a detaliat tot ce s-a întâmplat între ei înainte de divorț, dezvăluind că nu s-au potrivit deloc: „Am încercat să mă conving că sunt gânduri trecătoare, că mariajul este complicat. Dar știam acest lucru, o simțeam. La început, am moderat cu succes aceste gânduri. Au trecut mulți ani până am zis totul cu voce tare.”

Deși aceștia erau prieteni și extrem de apropiați, vedeta simțea că era ceva greșit la relația ei. Totuși, acesteia îi era frică de ce ar fi putut să îi facă despărțirea familiei sale. „Între ziua în care mi-am dat seama și ziua în care am acceptat adevărul, am încercat totul. Nu ne doream să ne dăm bătuți. Nu voiam să dezamăgim pe nimeni. Eram disperați pentru că nu voiam să ne rănim copiii. Nu voiam să ne pierdem familia.”

Chiar și când divorțul lor a devenit public în 2014, pentru Gwyneth nu a fost totul ușor. „Cu un plan în gând, am făcut un anunț pe Goop. A fost anunțul nostru pentru public cum că mariajul nostru ajunsese la final. Îmi amintesc că stăteam în telefon cu Elisa Loehnen, directorul nostru de content, așteptând să mă lase să trimit acest lucru. Știam că anunțul va primi multă atenție, așa se întâmplă mereu când un cuplu celebru își spune adio, dar nu am anticipat ce s-a întâmplat după.”

Cum a reacționat publicul

Actrița a recunoscut că răspunsul publicului a rănit-o extrem de tare: „A fost o combinație ciudată de batjocură și furie pe care nu o văzusem niciodată. Mă îndepărtasem deja de ceea ce fusese un an greu. Sincer, intensitatea răspunsului m-a făcut să îmi îngrop capul în nisip mai adânc decât am făcut-o vreodată în viața mea.”

După ce a trecut peste șocul de a publica articolul, ce se numea ‚despărțire conștientă’, Paltrow spune că a început să își dea seama că oamenii folosesc această idee în viața lor de zi cu zi și ce ar putea să însemne titlul pe care l-a dat ea într-o despărțire: „Ți-ai iubit fostul cândva și probabil încă o faci, așa că păstrezi calitățile lui lângă inima ta. Ceea ce mă duce la o idee radicală: este ok să rămâi îndrăgostită cu anumite părți ale fostului pe care mereu le-ai iubit.”

Paltrow și Martin cu siguranță respectă această idee. Chiar dacă amândoi sunt acum în relații serioase, Paltrow căsătorită cu Brad Falchuk, iar Martin are o relație cu Dakota Johnson, aceștia vorbesc mereu frumos unul de celălalt.