Fashion

Hailey Baldwin, noua imagine Levi's, pentru modelul 501

nicoleta.ispasescu
April 7, 2019 21:59 PM

Ce putea fi mai cool decât un brand răsunător, Levi’s care face echipă cu unul dintre cele mai apreciate topmodele din lume, Hailey Baldwin.

Levi’s tocmai a anunțat că soția lui Justin Bieber este noua imagine a modelului 501, nn icon al culturii moderne, lansat încă de la sfârșitul anilor 1800.

Hailey se alătură familiei Levi’s înainte ca celebrul brand american de jeans să împlinească 146 de ani, în data 20 mai, la fix pentru perioada festivalurilor, reflectat clar în perechile personalizate ale modelelor 501 Jeans Original Skinny, 501 Short și 501 Vintage Authorized. 

Hailey Baldwin, noua imagine Levi’s, pentru modelul 501

În general, stilul lui Hailey Balwdin constă în topuri supradimensionate și pantaloni largi, inspirați din anii ’90 așa că, pentru Jennifer Sey, directorul de marketing al Levi Strauss și Co., includerea în echipă a topmodelului a fost cea mai bună mișcare.

„Hailey purta pantalonii noștri iconici Levi’s 501s și 501 shorts și gecile de piele, fără ca noi să îi cerem asta. Ea este un fan real autentic. Nu am simțit niciodată asta înainte, dar iubim energia și optimismul lui Hailey. Am simțit că este momentul potrivit să o asociem cu modelul 501”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Introducing Hailey Bieber for Levi’s®. . For this collection, Hailey added her own spin to our iconic 501® denim. Link in bio to see more #501forFestival looks.

O postare distribuită de Levi’s (@levis) pe