News

Hailey Baldwin, totul despre operațiile estetice

iulia.statie
May 23, 2020 10:44 AM

Hailey Baldwin își dorește ca oamenii să nu mai discute despre chipul său.

Pe aceeasi temaCând vor avea un bebeluș Justin Bieber și Hailey Bieber

Hailey Baldwin a vorbit despre operațiile estetice

Modelul, în vârstă de 23 de ani, a negat acuzațiile despre faptul că a recurs la operațiile estetice, răspunzând unui cont de Instagram ce a postat câteva fotografii cu ea de când era mai tânără. „Ce transformare”, a fost descrierea folosită, proprietarul contului sugerând că Hailey nu este tocmai 100% naturală.

„Nu mai folosiți poze ce sunt editate de către makeup artiști! Poza din dreapta nu reprezintă adevărul privind cum arăt de fapt.”, a comentat vedeta la postarea ce a fost ulterior ștearsă.

„Niciodată nu mi-am atins fața. Dacă vreți să stați și să comparați cum arătam la 13 ani și acum la 23, măcar folosiți o poză naturală ce nu este așa de tare editată.”, a continuat modelul.

Gigi Hadid, prietena modelului ce lucrează în aceeași industrie, a ales să atingă și ea comentariile cu privire la faptul că a apelat la bisturiu, spunând că fața ei este complet naturală, doar că s-a rotunjit în timpul sarcinii.

Hailey a ales să se izoleze în această perioadă alături de soțul ei, Justin Bieber. Aceștia au pornit o emisiune live pe Facebook, numită ‚Live with The Biebers’, unde ating mai multe subiecte ce îi preocupă pe fanii lor.

Recent, aceasta a discutat despre faptul că nu îi place să fie comparată cu fostele iubite ale partenerului său, totuși, fără a da nume.

„Am avut un început greu și am trecut prin multe, căci simt că oamenii au început să facă comparații și să mă pună într-o poziție ce m-a făcut să mă simt mai puțin femeie. Nu este ușor, mai ales când oamenii au fani ce sunt foarte pasionați și vor să își exprime opiniile.”, a povestit ea.

Încă de la început, vedeta a primit extrem de multe comentarii negative din partea fanilor Selenei Gomez, fosta iubită a lui Justin Bieber.