News

Hailey Bieber a împlinit 24 de ani! Cum a sărbătorit aceasta

iulia.statie
November 23, 2020 16:37 PM

Hailey Bieber a împlinit 24 de ani și deși în planurile ei nu a intrat o petrecere, pentru că pandemia a schimbat regulile total, nu s-a lăsat și a găsit un mod de a sărbători ocazia specială.

Pe aceeasi temaCare este rutina de beauty a lui Hailey Bieber 

Hailey Bieber a împlinit 24 de ani!

Aceasta s-a bucurat de urările de bine făcute de prieteni, fani și familie online și a îmbrăcat o rochie neagră, cu decupaje fanteziste, semnată Saint Laurent pentru această ocazie, chiar dacă a rămas să petreacă acasă, alături de soțul ei, Justin Bieber. „24. Mă simt recunoscătoare. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și mesajele frumoase.”, a scris ea în dreptul a două fotografii, una în care apare singură, iar alta în care este și partenerul său.

La fel cum ne-a obișnuit, soțul ei, Justin Bieber, a făcut o declarație superbă de dragoste pentru soția sa. „Ochii mei sunt pentru tine. Inima mea e pentru tine. Sufletul meu e pentru tine. Dragostea mea e pentru tine. Sunt acasă oriunde te-ai afla. Tu ești locul meu sigur. Sunt complet obsedat de cine ești. Cel mai mare vis al meu este să îmbătrânesc cu tine. Nu îmi vine să cred că ești a mea pentru totdeauna. La mulți ani, iubito.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Când s-au căsătorit Justin și Hailey Bieber

În septembrie 2018, publicația People confirma că Bieber și aleasa lui s-au căsătorit în secret la tribunalul de la New York, la doar câteva luni după ce s-au logodit în Bahamas, pe 7 iulie. „Ei au mers mai departe și au făcut asta fără a asculta de nimeni.”, spunea o sursă apropiată de cei doi la momentul acela.

În septembrie 2019, cuplul a decis să organizeze o a doua nuntă, mai mare, la care au participat prietenii și familia. Cei doi și-au spus jurămintele la Montage Palmetto Bluff din Bluffton, Carolina de Sud, iar modelul a purtat o rochie Off-White, verighetele fiind de la Tiffany.

Ei s-au căsătorit în fața a 154 de invitați, printre care Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls, Kylie Jenner alături de fiica ei, Stormi, Jaden Smith, Justine Skye, Dan Smyers, Shay Mooney, Kris Jenner, Corey Gamble și Scooter Braun.