Beauty

Hailey Bieber își lansează propriul brand de beauty

iulia.statie
February 3, 2021 18:32 PM

Se pare că Hailey Bieber își va lansa într-un final propriul brand de beauty în 2021. Publicațiile de peste ocean au dezvăluit că aceasta a semnat pentru numele de Rhode al mărcii ce se va axa pe produse de beauty, skincare și wellness.

Pe aceeasi temaAlexander Wang se confruntă cu acuzații de natură sexuală

Hailey Bieber se implică în industria de beauty

În linia lansată de soția lui Justin Bieber vor regăsi produse de baie, de wellness, de machiaj, de îngrijire a pielii și părului, dar și creme, cosmetice. Se pare că din ce în ce mai multe vedete sunt atrase de industria de beauty, ținând cont că Lady Gaga, Jennifer Lopez și Halsey s-au implicat și și-au deschis diverse afaceri.

Totuși, nu este prima oară când Hailey încearcă să își deschidă propriul brand. În trecut, ea se axa pe numele de Bieber Beauty, dar U.S. Patent & Trademark Office îi refuza cererea, ținând cont de faptul că soțul ei a avut o aplicație similară privind cosmeticele în 2010. Ea s-a mai gândit la Dew Beauty și Dewy Beauty, dar într-un final a ales Rhode, acesta fiind numele ei mijlociu.

În același timp, Justin Bieber deține Drew House, brand ce îi poartă numele mijlociu. Hailey Bieber a mai avut tangențe în trecut cu zona de beauty. Ea a avut diverse colaborări cu brand-uri cum ar fi L’Oreal și Bare Minimals, dar și-a dezvăluit de nenumărate ori secretele în materie de frumusețe, fiind adepta unui look natural și luminos.

Ce secrete de beauty are Hailey Bieber

Recent, vedeta dezvăluia că are câteva trucuri de înfrumusețare ce sunt la îndemâna oricui. „Pielea mea este foarte curată atunci când merg să înot în ocean. Apa sărată este cea mai bună pentru mine și am descoperit că natura poate să îmi liniștească pielea sensibilă.”, a povestit aceasta pentru publicația Harper’s Bazaar.

În perioada de izolare am început să testez diferite măști de față și să mă răsfăț cu masajul facial. Lucrez cu un terapeut care m-a învățat multe despre Gua Sha și cred în masajul facial pentru a menține pielea proaspătă și tânără.”, a adăugat ea.