Vedete

Hailey Bieber, la un pas să facă atac cerebral din cauza coronavirusului! În ce stare se află fotomodelul

maria.apostol
March 13, 2022 11:34 AM

Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Fotomodelul a suferit complicații neurologice ca urmare a îmbolnăvirii cu coronavirus.

Hailey Bieber a ajuns la spital, după ce s-a aflat în imposibilitatea de a se mișca. Medicii au constat cu uimire o serie de simptome. Care, în general, sunt întâlnite în rândul persoanelor vârstnice.

I-au efectuat analize amănunțite și, primele concluzii la care au ajuns indică faptul că simptomele ar putea fi nște sechele cauzate îmbolnăvirea cu noul coronaviurs, anunță click.ro.

Conform apropiaților lui Hailey, care au acordat o scurtă declarație pentu TMZ, starea de sănătate a modelului este în prezent una mai bună, ea fiind externată. Însă medicii încă încearcă să-și explice motivul pentru care Hailey a manifestat simptome atât de agresive. Fiind similare cu simptomele unui AVC.

Dezvăluiri din căsnicia lui Hailey Bieber

Când Hailey și Justin Bieber au început o relație, amândoi știau că își doreau să se căsătorească și să își întemeieze o familie. Și-au unit destinele când modelul avea doar 21 de ani.  Așa că multă lume i-a contestat decizia de a face acest pas la o vârstă fragedă.

Aceasta a discutat și despre momentele grele pe care le-a experimentat la începutul relației. De asemenea, vedeta a susținut că ea și iubitul ei nu își mai doreau să aștepte prea mult până a se căsători.

„M-am căsătorit cu două luni înainte de a împlini 22 de ani. Eram foarte tânără! Suna aproape ridicol când o spun cu voce tare. Deși cred că pentru cineva ca mine, dar și cineva ca Justin, este diferit. Am văzut multe pentru vârsta noastră. Amândoi am trăit suficient pentru a ne da seama că asta ne dorim.”, a zis ea.