Fashion

Hailey Bieber, o nouă ținută inspirată de la Prințesa Diana

iulia.statie
November 13, 2019 15:33 PM

Prințesa Diana a avut multe calități, incluzând un șarm personal imbatabil și un simț al stilului regal pentru care fanii nu o vor uita niciodată.

Pe aceeasi temaCorespondența dintre Prințul Philip și Diana a fost făcută publică: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care.."

Poate cineva uita pozele cu Prințesa în timp ce alerga prin oraș, îmbrăcată într-un pulover larg „Fly Atlantic”, pantaloni scurți de biker și adidași?

Hailey Bieber își amintește cu siguranță: trendsetterul tocmai a adaptat o ținută inspirată de la Prințesei Diana la vremurile noastre!

Hailey Bieber, o nouă ținută inspirată de la Prințesa Diana

Hailey Bieber, o nouă ținută inspirată de la Prințesa Diana

Astăzi, Hailey a mers spre sală în Los Angeles purtând semnătura Dianei atunci când vine vorba de echipamentul sport, un pulover larg peste o pereche de colanți.

Pe piesa de rezistența a acesteia, semnată Vetements, scria ‚Unavailable’, iar ea a ales să accesorizeze ținuta cu o pereche funky de sneakers, marca Yeezy.

Look-ul a fost finalizat prin adăugarea unei șepci clasică de baseball și o geantă discretă pe umăr, ce era mult prea mică pentru a fi făcută pentru sală, nu ca a Prințesei Diana.

Nu este prima oară când modelul apare în ținute inspirate din stilul regretatei Prințese. În august, ea a apărut într-un editorial pentru Vogue Paris în care purta ținutele alese de Diana, însă cu un twist modern.

Dar totuși, această reinterpretare arată faptul că ținutele alese de Prințesă sunt o adevărată inspirație pentru ea.

„Un nou proiect pentru @vogueparis. Toate creditele îi sunt oferite iconicii și stilatei Prințese Diana, care m-a inspirat dintotdeauna din punct de vedere stilistic. Îți mulțumim că ai lăsat în urma ta câteva litere de lege în modă.”, a scris Hailey pe Instagram despre proiect.

Sursă: Vogue