News

Hailey Bieber și Justin Bieber sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

iulia.statie
March 21, 2020 11:00 AM

Hailey Bieber și Justin Bieber au decis să se izoleze la domiciliu, iar acest lucru i-a apropiat mai mult ca niciodată! Cei doi le-au arătat tuturor că nu au nevoie decât unul de celălalt.

Aceștia au făcut un live pe Instagram, unde toată lumea i-a putut vedea în tandrețuri, sărutându-se și ținându-se în brațe. „Ea este dragostea vieții mele. Ea reprezintă existența mea. Ea este favorita mea.”, a spus cântărețul.

Soția sa era extrem de fericită și se bucura de afecțiunea oferită, având un zâmbet uriaș pe chip. Imediat după, cei doi au plecat într-o plimbare pe proprietatea lor.

Hailey Bieber și Justin Bieber sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

„Vrei să te plimbi? Hai să o facem. Te iubesc.”, i-a spus artistul iubitei sale.

 

View this post on Instagram

 

Video of Justin and Hailey on @judahsmith ‘s Instagram live. #justinbieber

A post shared by Justin Bieber News (@dailyjbsource) on

Proprietatea lui Justin din Ontario are 101 acrii și acces la un lac. Acesta a mai dezvăluit recent câteva poze ce îi înfățișează făcând diferite activități și distrându-se, chiar dacă sunt izolați.

Cei doi au ales să stea în Canada pe toate perioada izolării. Între timp, ei își petrec timpul pe TikTok și găsesc tot felul de activități, căci nimic nu le lipsește! Proprietatea cântărețului este dotată cu sală de sport, cinema, sală de jocuri și o cramă.