Fashion

Hailey Bieber, ținută perfectă pentru primăvară

iulia.statie
March 4, 2021 18:00 PM

Toată lumea știe că Hailey Bieber a cucerit podiumurile și face parte din trupa de modele de succes ce sunt extrem de căutate la momentul actual. Se pare că aceasta nu se oprește aici și vrea să devină un adevărat style icon, prezentând ținute bune de fiecare dată când este surprinsă.

Pe aceeasi temaCele mai extravagante cadouri făcute de celebrități pentru partenerii lor

Ce ținută a propus Hailey Bieber

Deși temperaturile o să fie din ce în ce mai blânde, încă nu putem să ieșim în rochii diafane fără a îngheța. În acest moment, jachetele încă sunt preferate de toată lumea, iar Hailey a avut grijă să propună o ținută veselă, dar în acord cu vremea.

Soția lui Justin Bieber are un stil vestimentar cameleonic, fiind surprinsă atât în ținute elegante, cât și în unele sport. Interesant este faptul că preferă să se asorteze mereu cu partenerul său, pentru un efect spectaculos. Ne plac foarte mult propunerile ei, iar acum aceasta a decis să vină cu o ținută ce o poate scoate cu siguranță din anonimat.

Piesele de piele au fost extrem de purtate în ultimul sezon, așa că Hailey nu a rămas indiferentă, mai ales că este o mare fană a acestor creații. Optând pentru un set format din pantaloni și jachetă, aceasta a reușit să formeze o ținută extrem de veselă și elegantă în același timp. Lângă ea, Justin Bieber a ales și el o ținută casual, dar într-un ton mai rafinat, ținând cont că el preferă piesele sport.

Cum au apărut Justin și Hailey Bieber

Cei doi nu s-au oprit aici. Cântărețul a afișat o șapcă, în timp ce soția lui a dezvăluit o pălărie stil bucket hat pufoasă, o alegere destul de neobișnuită și îndrăzneață. Geanta pe care modelul a ales-o se potrivește perfect în peisaj, fiind pata de culoare ce se remarcă între atâtea nuanțe.

Pentru a combina totul cu piese relaxate, ei au optat pentru încălțăminte sport, deși nu ne-ar fi surprins ca Hailey să dezvăluie pantofi cu toc. Iată că aceasta a reușit să arăte chic și rafinată la o plimbare, prezentând o ținută perfectă pentru începutul primăverii.