Fashion

Hailey Bieber, ținute perfecte pentru acest sezon

iulia.statie
February 2, 2021 17:31 PM

Hailey Bieber mereu a fost serioasă atunci când a venit vorba despre stilul vestimentar. De la rochii spectaculoase expuse pe covorul roșu, la ținute senzuale prezentate la evenimente și look-uri relaxate în viața de zi cu zi, modelul a găsit rețeta succesului atunci când vine vorba despre maturitatea stilistică.

Pe aceeasi temaCând vor avea un bebeluș Justin Bieber și Hailey Bieber

Ce ținute a propus Hailey Bieber pentru acest sezon

Soția lui Justin Bieber are un stil relaxat, chic, așa că nu se teme să vină cu unele dintre cele mai baggy creații și să le introducă în outfit-uri fără cusur. În ultima vreme a preferat cât mai mult piesele oversized, așa că noi am vrut să vedem ce a expus în acest sezon răcoros. Aceasta propune deseori ținute ușor de reinterpretat, ce pot fi purtate de oricine, iar confortul este la superlativ.

Este clar că vedetele adoră paltoanele oversized, ca o continuare a trend-ului în care blazerele au fost vedete. Surprinsă pe străzile din Los Angeles, aceasta a optat pentru o haină Balenciaga, însă acest tip de jachetă a fost văzut pe toate podiumurile. Pentru a ține totul într-o zonă minimalistă, aceasta a finalizat look-ul cu o bluză neagră, simplă, pantaloni sport și ochelari de soare Ray-Ban.

O nouă tendință foarte controversată cunoaște succesul printre persoanele publice. Deși combinația dintre costum și hanorac nu este una privită cu ochi buni de fiecare dată, iată că Hailey Bieber, așa cum ne-a obișnuit, întâmpină fiecare trend cu brațele deschise și încearcă să își pună amprenta asupra sa. Pentru o plimbare cu Sara Sampaio, modelul a fost surprins purtând un costum oversized, cu o croială relaxată, accesorizat cu un crop top, hanorac și pantofi sport pentru a duce totul într-o zonă casual.

Hailey și Justin Bieber sunt extrem de cunoscuți pentru faptul că încearcă să își asorteze ținutele atunci când sunt văzuți împreună. Nuanțele stinse, nude, sunt la mare căutare în acest sezon, iar paltoanele lucioase sunt și ele piese must-have. Vedeta a optat, din nou, pentru confort, asortând creația IT cu un crop top alb și pantaloni cu talie înaltă, în timp ce soțul ei și-a păstrat look-ul în aceeași cromatică de culori.

Pentru mai multe ținute prezentate de Hailey Bieber în acest sezon accesează galeria foto!