Beauty

Hailey Bieber: totul despre secretele ei de beauty

Camelia
May 19, 2023 11:11 AM

Hailey Bieber se bucură de o piele strălucitoare, o siluetă perfectă și un ten impecabil. La fiecare apariție a sa, modelul nu doar că ne surprinde prin stilul ei vestimentar, dar are grijă să păstreze și o naturalețe aparte.

Pe aceeasi temaBieber Beauty - Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

Ce secrete de beauty are Hailey Bieber

În timp ce aceasta se bucură de specialiști renumiți din industrie, datorită carierei sale de succes în modelling, soția lui Justin Bieber mai are câteva secrete de beauty ce sunt la îndemâna oricui, cum ar fi faptul că merge mereu la plajă.

„Pielea mea este foarte curată atunci când merg să înot în ocean. Apa sărată este cea mai bună pentru mine și am descoperit că natura poate să îmi liniștească pielea sensibilă.”, a dezvăluit aceasta pentru publicația Harper’s Bazaar.

Când nu petrece timp la plajă, modelul optează pentru anumite produse pentru a se asigura că are grijă constant de pielea ei. „Filosofia mea constă în a găsi produse hrănitoare cu ingrediente naturale, susținute de știință. Am descoperit recent o întreagă lume a frumuseții naturale pe care o iubesc.”

La fel ca noi toți, Hailey a încercat mai multe produse în ultima vreme. „În perioada de izolare am început să testez diferite măști de față și să mă răsfăț cu masajul facial. Lucrez cu un terapeut care m-a învățat multe despre Gua Sha și cred în masajul facial pentru a menține pielea proaspătă și tânără.”

Cum se menține în formă Hailey Bieber

De asemenea, dragostea modelului pentru natură a schimbat și stilul său de viață: „Am încercat o dietă pe bază de plante în perioada de izolare. M-am simțit grozav și am avut multă energie, dar nu a fost pentru mine. Nu mai am o dietă strictă bazată pe plante și mănânc carne în continuare. Dar nu mănânc mult. Mă bazez mai mult pe legume și pește.”

Deși se răsfață cu multe produse, modelul recunoaște că trebuie să apeleze și la exerciții fizice pentru a se menține în formă. „Am trecut de la un stil de viață aglomerat la a mă opri complet, așa că mi-am făcut o rutină de antrenamente pentru carantină. Am fost dansatoare, așa că îmi place să practic Pilates. Acesta este antrenamentul meu preferat. De asemenea, practic box pentru cardio.”