Fashion

Hainele animal print, favoritele sezonului de toamnă/iarnă 2018

irina.letitia
October 9, 2018 10:30 AM

Un nou sezon de toamnă, un nou val de imprimeuri menite să scoată ținutele din anonimat cu o doză de curaj. Animal print-ul, motivul triumfător al oricărei competiții de imprimeuri, reapare în această perioadă în doze consistente.

Tinute full-look sunt hit-ul momentului, deși au nevoie de ceva curaj pentru a fi implementate. In caz contrar ( deși te sfătuim să încerci și această variantă), poți oricând să introduci un singur element animal print în ținuta ta de toamnă.

Ce imprimeuri se poartă? In principiu, toamna aceasta îți oferă variante nelimitate. Printul leopard este deja un clasic, pe care dacă nu l-ai încercat până acum, e momentul să o faci. O rochie leopard sau o maletă alături de un costum negru sau o pereche de pantofi cu acest imprimeu sunt variante perfecte pentru a interpreta trendul în maniera personală.

View this post on Instagram

Howard St #nyfw

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on Sep 14, 2018 at 2:20am PDT

O a doua variantă de animal print foarte în vogă și puțin mai nouă pe lista preferințelor este imprimeul șarpe – Snakeskin. Ne place aproape la fel de mult ca printul leopard, iar cum unul nu îl exclude pe celălalt, poți să faci uz de amândouă.

Pe fond alb-gri sau bej-maro, snakeskin-ul arată excelent de sine stătător sau asociat cu piese neutre. Dacă ești cu adevărat nonconformistă, alege un trench cu acest imprimeu, pe care îl poți combina simplu cu niște jeanși și cu o maletă albă.

O a treia variantă de imprimeu este zebra. La fel de exotic ca celelalte, printul zebra a beneficiat de mai puțină atenție până acum, însă promite să se redreseze. Cromatica este atât una clasică, alb-negru, cât și atipică, pe nuanțe de roșu sau albastru.

Urmărește galeria foto pentru câteva sugestii interesante de shopping!