Beauty

Hairstylistul Prințesei Diana, dezvăluiri despre coafura ce a consacrat-o

Loredana
October 6, 2023 12:32 PM

Toți ne amintim de momentul în care Prințesa Diana a avut părul foarte scurt, căci look-ul afișat de către aceasta a servit ca inspirație timp de foarte mulți ani și continuă să fie preferat de foarte multe persoane. Hairstylistul Sam McKnight a lucrat cu aceasta din 1990 până la moartea ei din 1997, iar acum a spus care este povestea din spatele faimoasei coafuri.

Pe aceeasi temaAu trecut 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton! Ce dezvăluiau ei în trecut

Dezvăluiri despre look-ul ce a consacrat-o pe Prințesa Diana

Într-un videoclip pentru British Vogue, Sam McKnight a vorbit despre timpul petrecut cu Prințesa Diana, povestind cât de mult a însemnat prietenia lor pentru el. Acesta a descris-o ca fiind o persoană caldă, încântătoare și uimitoare. „Prima oară când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o filmare. Blonda aceea ce a venit sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut pe toți să ne topim a fost chiar Prințesa Diana.”, a zis acesta.

La filmarea menționată de hairstylist au fost realizate mai multe potrete ce urmau să fie publicate în revista British Vogue, iar Sam McKnight a avut grijă să îi facă părul Prințesei să pară mai scurt, dar tuturor le-a plăcut schimbarea. „Am făcut părul să pară mai scurt sub tiară, am falsificat totul puțin.”, a zis el.

În timp ce părul ei nu era chiar așa de scurt, chiar Sam McKnight a dezvăluit că Diana își dorea să facă o schimbare de look, ba chiar l-a întrebat ce i-ar face la coafură dacă i-ar da mână liberă, iar răspunsul său a fost pe placul Prințesei.

Prințesa Diana nu se temea de provocări stilistice

„I-am spus că aș tăia tot părul și aș începe din nou totul. Ne aflam la începutul anilor 1990 și în acel moment mă ocupam de o mulțime de poze de pe coperți și de show-uri, iar multe fete aveau părul scurt, așa că noi treceam de la tendințele din anii 1990 la un look mai androgin și chic.”, a zis acesta.

După ce i-a explicat ce look i s-ar potrivit cel mai bine și i-a recomandat un păr mai scurt, Prințesa Diana nu a ezitat deloc atunci când a fost vorba de o nouă coafură, semn că aceasta nu se temea de schimbări și de provocări. „Ei bine, de ce nu îl tăiem acum?”, ar fi spus aceasta, potrivit hairstylistului.

Imediat după ce Prințesa Diana a oferit replica pentru a-i da mână liberă lui Sam McKnight, acesta a decis să îi facă o schimbare de look ce a inspirat pe toată lumea. „Deci, am tăiat părul și nu ne-am mai uitat niciodată înapoi.”, a adăugat hairstylistul.