News

Halle Berry are un nou iubit! Despre ce cântăreț faimos este vorba

iulia.statie
September 18, 2020 12:31 PM

Halle Berry are un nou iubit, iar acum aceasta a confirmat că este vorba de un cântăreț american.

Pe aceeasi temaCare sunt zvonurile false despre celebrități la care fanii nu vor să renunțe

Halle Berry iubește din nou

Actrița a dezvăluit că trăiește o nouă poveste de dragoste împreună cu artistul Van Hunt. Într-o postare pe Instagram, Halle a decis să îmbrace un tricou pe care este inscripționat chiar numele noului partener. „Acum toți stiți.”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Aceasta a mai adăugat un emoticon în formă de picior, făcând referință la fostele postări de pe Instagram ce i-a făcut pe fanii săi să se gândească la o nouă idilă.

Încă din luna iulie, au existat mai multe zvonuri cu privire la un nou iubit al actriței. Ea posta pe atunci o imagine în care i se văd picioarele ei, alături de picioarele altui bărbat, însă, nu a dezvăluit până acum cine este noul iubit, lăsându-și fanii extrem de curioși.

 

View this post on Instagram

 

sunday,funday❤️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

La o lună mai târziu, aceasta posta o fotografie similară, din nou, fără a dezvălui identitatea bărbatului misterios.

 

View this post on Instagram

 

Waking up Vegas! ☀️ Thank you for all the beautiful birthday wishes from my friends and my very supportive and loyal fans! You ALL helped to make my birthday extra special ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle Berry a mai avut trei mariaje, fiind căsătorită cu David Justice din 1993 până în 1997, Eric Benet, din 2001 până în 2005 și cu Oliver Martinez, din 2013 până în 2016, împreună cu care are și un băiețel, Maceo Robert, în vârstă de 6 ani. Aceasta mai are o fetiță, în vârstă de 12 ani, pe nume Nahla Ariela Aubry, din relația cu Gabriel Aubry.

Cât despre noul ei iubit, acesta este un cântăreț faimos, ce are printre câștigurile sale chiar și un premiu Grammy.

Halle Berry a împlinit 54 de ani

Halle Berry a împlinit recent 54 de ani, iar vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere cu stil. Actrița a postat mai multe fotografii pe pagina ei de Instagram, în care a dezvăluit ce siluetă perfectă are.

Aceasta este fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase și râvnite actrițe de la Hollywood. Care sunt secretele sale de frumusețe? Aceasta face de cel puțin trei ori pe săptămână sport, în special cardio. Deși nu este o adeptă a machiajelor încărcate, ea încearcă să folosească mereu un fond de ten hidratant și luminos. Mai mult, pentru a își păstra pielea hidratată, aceasta folosește apă de trandafiri, chiar și după ce își aplică machiajul.

 

View this post on Instagram

 

Leo Season in full effect 🐆✨ #BirthdayWeekendVibin

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on