Beauty

Halsey și-a lansat propriul brand de beauty

iulia.statie
January 8, 2021 17:13 PM

În anul 2020, mai multe celebrități precum Selena Gomez, Jennifer Lopez și Alicia Keys s-au implicat în industria de cosmetice, iar acum o altă vedetă le-a urmat exemplu. Halsey și-a lansat propriul brand de beauty, numit About-Face.

Pe aceeasi temaSavage X Fenty la New York Fashion Week! Ce vedete au participat la evenimentul Rihannei!

Halsey se alătură vedetelor ce au lansat brand-uri de beauty

Zvonurile privind un nou brand din partea cântăreței au luat cu asalt internetul la începutul anului, după ce aceasta a folosit contul de Instagram al brand-ului în propria postare, fără a da o explicație. Fanii au descoperit intențiile vedetei, dar ea a încercat să rămână extrem de discretă până la lansarea produselor.

„Machiajul este o artă, iar arta reprezintă accidente fericite, nu o perfecțiune ideală. Mă simt cea mai liberă atunci când creez look-uri fără să respect vreo regulă. Industria frumuseții are norme, dar eu vreau să încurajez oamenii să conteste standardele și să permită lucrurilor să fie imperfecte și distractive.”, a dezvăluit Halsey.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @aboutfacebeauty

Halsey, o vedetă cameleonică

Compania de beauty va lansa rujuri, produse pentru ten, machiaj și chiar și anumite ustensile pentru machiaj, iar totul vine la pachet cu accentele futuriste pe care Halsey le-a preferat în ultima vreme. Nu ne surprinde alegerea vedetei, căci aceasta a experimentat de-a lungul anilor cu look-urile sale de beauty.

Halsey a încercat totul, de la un stil de machiaj extrem de delicat la a își rade părul complet, iar noul ei brand încurajează creativitatea și riscurile. Niciodată nu știm la ce să ne așteptăm de la cântăreață, mai ales că ea este extrem de cameleonică atunci când vine vorba de look-urile sale de beauty, dar și de stilul vestimentar.

Se pare că această industrie le atrage pe vedete din ce în ce mai tare, iar noi nu putem decât să ne bucurăm pentru că aflăm ce produse must have folosesc acestea, dar și care sunt secretele lor în materie de machiaj și de îngrijirea pielii. Urmărește galeria foto pentru a vedea unele dintre cele mai interesante propuneri ale artistei!