News

Halsey și Evan Peters formează un cuplu! Aceștia s-au afișat împreună la un eveniment

iulia.statie
October 29, 2019 16:24 PM

Halsey și Evan Peters formează un cuplu oficial. Cei doi au venit împreună la petrecerea American Horror Story dată de Halloween costumați în duo-ul iconic Sonny și Cher.

Pe aceeasi tema10 cupluri celebre care s-au despărțit și împăcat apoi

Ba chiar, acestea nu sunt singurele costumații asortate pe care cei doi le-au ales. Aceștia s-au mai îmbrăcat și ca Juggalos, ce reprezintă fanii unei trupe.

Halsey și Evan Peters formează un cuplu! Aceștia s-au afișat împreună la un eveniment

Halsey chiar a postat o poză ce îi înfățișează pe cei doi, fanii reacționând imediat. Deci, se pare că ei vor să ducă totul la următorul nivel, deși până acum relația a fost discretă.

Cântăreața și actorul au început să iasă împreună luna trecută, chiar dacă Halsey a împărtășit cu fanii pe un site de socializare pasiunea sa față de Evan ani la rând.

„Au râs și au flirtat tot timpul, întâlnirea părea foarte romantică.”, a povestit o sursă despre întâlnirea celor doi.

Halsey, un fan al serialului American Horror Story, a povestit în nenumărate rânduri fanilor despre pasiunea ei față de Evan. E drept însă, aceste lucruri au fost scrise în urmă cu mai mulți ani, dar cine se aștepta ca visul ei să devină realitate?

„Sunt o mincinoasă, sunt îndrăgostită de Evan Peters.”, a scris aceasta pe un site de socializare în 2014.

Peter s-a despărțit de co-starul din AHS, Emma Roberts, în martie. Cei doi erau logodiți și au fost împreună timp de 7 ani.

În septembrie, Halsey se despărțea de iubitul ei, cântărețul Yungblud.

„Despărțirea a fost abruptă și decizia i-a aparținut lui Halsey. Aceasta a fost foarte ocupată în ultima vreme și a călătorit foarte mult. Cariera sa este prioritară.”, a declarat o sursă pentru cei de la E! News, povestind despre despărțirea lui Halsey de Yungblud.

În 2013, artista își ruga fanii de pe Twitter să facă o petiție pentru ca ea și Evan Peters să fie împreună.

Poate acest lucru a durat șase ani, însă a meritat.

Sursă: Elle