News

Halsey și Evan Peters s-au despărțit?

iulia.statie
March 24, 2020 14:09 PM

Luna trecută, Halsey și Peters au sărbătorit Valentine’s Day împreună. La vremea aceea, ea le-a dezvăluit fanilor o poză în care aceștia distrau într-o piscină imensă din Ennetbuergen, Suedia.

Pe aceeasi temaAmerican Music Awards 2019: ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu!

Halsey și Evan Peters s-au despărțit?

Totuși, luni, artista a șters fiecare fotografie în care apărea alături de Evans, mai puțin postarea aceea. Fanii au început să se întrebe dacă aceștia s-au despărțit după gestul făcut de cântăreață.

„Aparent, voi doi nu mai sunteți împreună.”, „Ce se întâmplă între voi, îmi confirmă cineva?”, „Și-a șters toate pozele, nu mai sunt împreună.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de admiratori.

Totuși, câțiva au comentat trecutul amoros nefericit al artistei, însă mulți fani au sărit să îi ia apărarea. „Zic să o lăsați în pace, ok? Este viața ei și poate să facă ce își dorește.”, a scris un admirator.

 

View this post on Instagram

 

Life is going “swimmingly”. Happy Valentine’s Day. 🤍

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Pe contul ei de social media am putut observa ceva foarte interesant. Aceasta a postat o fotografie pe instastory, iar fostul ei iubit, Yungblud, le-a dezvăluit fanilor aceeași poză doar la trei minute după ce artista a postat-o.

Evident, fanii consideră că se întâmplă ceva între cei doi.

Halsey și Peters au fost văzuți prima oară împreună în septembrie, la o întâlnire din Los Angeles. La vremea aceea, un martor spunea că ei au fost surprinși flirtănd, deși Evan abia se despărțise de logodnica lui, Emma Roberts, în martie.