Fashion

Harry Styles dă replica celor ce l-au criticat pentru că a îmbrăcat o rochie pe coperta Vogue

iulia.statie
December 3, 2020 11:45 AM

Când comentatoarea Candace Owens a încercat să îl tragă în jos pe Harry Styles pentru că a purtat o rochie pe coperta Vogue pentru a transmite un mesaj de reîntoarcere a ‚bărbaților masculini’, cântărețul nu a răspuns imediat.

Pe aceeasi temaCare este cel mai controversat trend adoptat deja de celebrități

Harry Styles dă replica celor ce nu le-a convenit că a apărut într-o rochie pe coperta Vogue

În schimb, el a așteptat câteva săptămâni pentru a transmite mesajul perfect, sub forma unei descrieri pe Instagram, unde nici nu spunea numele comentatoarei. Styles a postat o fotografie dintr-o filmare pentru Variety, în care a purtat un costum albastru, alături de o cămașă albă. „Aduceți înapoi bărbații masculini.”, a scris acesta.

De asemenea, Harry a discutat despre acest aspect și în interviul său pentru Variety, spunând: „Dacă nu porți ceva pentru că sunt piese pentru femei, închizi o lume întreagă de haine grozave. Interesant este în acest moment că poți purta tot ce îți place. Nu trebuie să fie X sau Y. Aceste linii devin din ce în ce mai neclare.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Harry Styles, criticat dur

Candace Owens nu este singura ce l-a atacat pe Harry Styles, însă, fanii și alte vedete i-au sărit în ajutor cântărețului. „Nu există o societate ce poate să supraviețuiască fără bărbați puternici. În vest, feminizarea constantă a bărbaților în același timp în care marxismul este predat copiilor noștri nu este o coincidență. Este un atac direct. Aduceți înapoi bărbații masculini.”, a spus aceasta.

Totuși, Harry Styles a vorbit și într-un interviu cu Vogue despre plăcerea pe care o are față de obiectele destinate femeilor, dar și despre barierele din lumea modei: „Când îndepărtăm ideea de haine de bărbați și haine de femei, deschidem arena de joacă. Merg uneori în magazine și mă trezesc uitându-mă doar la hainele femeilor, crezând că sunt uimitoare. Oricând în viață dacă vă puneți bariere, vă limitați doar. Există atât de multă bucurie atunci când te joci cu hainele. Niciodată nu m-am gândit prea mult la ceea ce înseamnă, doar că vine ca o parte extinsă la a crea ceva.”