Fashion

Harry Styles, pe coperta Vogue într-o rochie! Cum respinge starul barierele vestimentare

iulia.statie
November 13, 2020 18:19 PM

Harry Styles este noul star de pe coperta Vogue pentru decembrie, iar acesta îmbracă mai multe ținute, printre care și o rochie de seară, demonstrând că trece, din nou, peste barierele vestimentare, făcând loc unor propuneri extrem de cool.

Pe aceeasi temaCelebrități ce și-au făcut tatuaje mari

Ce poartă Harry Styles pe coperta Vogue

Transformându-se ușor într-un fashion icon al zilelor noastre, pe copertă acesta apare într-o rochie Gucci, din dantelă, croită în stil victorian și asortată cu un blazer Gucci. Trebuie să spunem că ținutele afișate nu ne surprind, pentru că artistul niciodată nu s-a temut de riscuri din punct de vedere vestimentar, iar în ultimul an a uitat de conceptele masculin și feminin, îmbrăcându-se așa cum și-a dorit și transmițând, în același timp, multă emoție.

„Nu poți fi niciodată îmbrăcat în exces. Nu există așa ceva.”, a declarat acesta despre stilul lui vestimentar pentru publicația menționată mai sus.

„Oamenii după care mă uit în muzică, Prince, David Bowie, Elvis, Freddie Mercury și Elton John sunt oameni de spectacol. În copilărie era complet uluitor. Acum pot să pun ceva pe mine ce se simte cu adevărat extraordinar și să nu mă simt nebun. Cred că dacă primești ceva în care te simți uimitor, este ca o ținută de supererou. Hainele sunt acolo pentru a te distra, a experimenta și a te juca cu ele.”, a zis starul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Ce spune Harry Styles despre stilul lui vestimentar

Explicând plăcerea pe care o are față de articolele feminine, acesta a discutat și despre barierele din lumea modei, dar și despre o anumită schimbare. „Când îndepărtăm ideea de haine de bărbați și haine de femei, deschidem arena de joacă. Merg uneori în magazine și mă trezesc uitându-mă doar la hainele femeilor, crezând că sunt uimitoare. Oricând în viață dacă vă puneți bariere, vă limitați doar. Există atât de multă bucurie atunci când te joci cu hainele. Niciodată nu m-am gândit prea mult la ceea ce înseamnă, doar că vine ca o parte extinsă la a crea ceva.”

Stilul cântărețului ce sfidează normele nu a fost observat doar pe coperta Vogue. Cu siguranță, el a surprins și bucurat pe toată lumea atunci când a îmbrățișat anumite trend-uri statement, cum ar fi purtatul costumelor colorate, trench-urile cu tulle, dar și fustele în carouri.

El a evoluat foarte mult încă de când și-a început cariera solo, arătându-și altă față din punct de vedere vestimentar și este aici pentru a rămâne și a se transforma într-un style icon în întregime, pentru a dărâma bariere și a vorbi despre existența industriei modei, dar și despre piesele ce transmit emoții.