Fashion

Hatch a lansat o colecție de costume de baie pentru gravide

nicoleta.ispasescu
April 30, 2019 13:56 PM

Iubitul brand de maternitate Hatch, pe care Meghan Markle îl poartă extrem de des, a lansat o colecție de costume de baie pentru gravide.

Să fim sinceri, alegerea costumului de baie nu este una dintre cele mai frumoase activități. Cu toate știm cât de greu este să găsești un costum de baie care să îți vină perfect, mai ales dacă ești gravidă. Hatch are, însă, soluția pentru aceste probleme.

Și cum corpul este într-o continuă schimbare pe durata sarcinii, nu faceți cumpărăturile cu mult timp înainte, pentru că nu veți ști în ce fel se va modifica corpul vostru.

Ce trebuie să știi despre brandul Hatch

Atunci când mult-iubitul brand de maternitate Hatch s-a lansat, în 2011, moda viitoarelor mămici a primit cu siguranță un mare upgrade. 

Vara trecută, Hatch a intrat și în lumea fascinantă a costumelor de baie.

Anul acesta, Hatch revine cu o nouă colecție de costume de baie, special create pentru gravide.

Costumele de baie, disponibile deja online, vin în culori noi și siluete care „vor permite mămicilor în devenire să aibă stil vara aceasta”,  potrivit unui comunicat de presă din partea brandului.

De la bikini cu talie joasă, la cei cu talie înaltă și până la costume de baie întregi, costumele de baie vin într-o varietate de culori, precum bleumarin, roșu, negru, roz prăfuit ș.a.m.d.

Dimensiunile variază de la Small și până la Extra-Large, iar prețul pornește de la 208$ până la 218$.

Dacă este cineva care merită o zi relaxantă la piscină, ei bine acestea sunt viitoarele mămici. Așadar, dacă ești și tu o viitoare mămică, te invităm să vezi galeria foto, unde ți-am pregătit cele mai stylish costume de baie pentru vara aceasta.