News

Heather Locklear s-a logodit! Actrița din 'Melrose Place' iubește din nou

andreea voicu
July 2, 2020 16:03 PM

Heather Locklear este în culmea fericirii! Celebra actriță din serialul ‘Melrose Place’ s-a logodit și urmează să se căsătorească cu alesul inimii sale.

Pe aceeasi temaCelebrități care și-au unit destinele în Franța, țara iubirii

Vedeta și partenerul său, Chris Heisser, sunt împreună de câteva luni, însă cei doi se cunosc încă din perioada liceului. În adolescență, Heather și Chris au fost iubiți. După ce s-au reîntâlnit, ambii și-au dat seama că vor să rămână împreună pentru totdeauna.

Heather Locklear s-a logodit cu iubitul din tinerețe

Heather Locklear, în vârstă de 58 de ani, a primit inelul de logodnă în luna aprilie, însă abia acum a confirmat minunata veste.

‘Sunt extrem de fericiți împreună. Familia ei, părinții, frații și fiica ei sunt alături de ea și sunt fericiți pentru ea’, a dezvăluit o sursă apropiată familiei revistei People.

Foto: Heather Locklear/Instagram

În trecut, Heather Locklear a avut probleme mari din cauza consumului de alcool și de substanțe interzise. În 2019, fosta actriță din ‘Melrose Place’ a fost internată într-un centru specializat de dezintoxicare și a primit tratament adecvat, care se pare că a dat roade.

A avut mari probleme cu drogurile

‘Asta se întâmplă cu Heather. Deraiază şi se ceartă cu Chris sau altcineva, apoi îşi dă seama că are nevoie de ajutor. Noi ne rugăm ca de data asta să se facă bine’, mărturiseau apropiații ei.

În plus, Heather Locklear a fost implicată și într-un scandal cu poliția, în 2018.

‘A pocnit-o pe una dintre poliţiste în faţă şi i-a adresat cuvinte urâte. Apoi, i-a împins pe ceilalţi trei poliţişti, iar aceştia au fost nevoiţi să folosească forţa pentru a o linişti, a fost mărturia unuia dintre oamenii legii care au fost prezenţi la faţa locului’, relatează dailymail.co.uk.

Heather Locklear a mai fost căsătorită cu Richie Sambora, între 1994 – 2007 și cu Tommy Lee, între 1986 și 1993. Cu Richie Sambora, actrița are o fiică, pe nume Ava Elizabeth.

 

Sursa: people.com