News

Heidi Klum arată fabulos la 46 de ani! S-a fotografiat în costum de baie

andreea voicu
July 31, 2019 16:09 PM

Heidi Klum arată fabulos la 46 de ani! Deși este mamă a patru copii, fostul manechin are un corp de milioane. Abdomen plat, braţe tonifiate, sâni fermi şi picioare interminabile, cam asta ar fi descrierea perfectă pentru Heidi.

Pe aceeasi temaHeidi Klum și-a făcut apariția așa la un after party. Ce a lăsat actrița la vedere

Heidi Klum arată fabulos la 46 de ani! S-a fotografiat în costum de baie

Se pare că dragostea o menține tânără. La jumătatea lunii iulie, fostul fotomodel german s-a căsătorit cu rocker-ul german Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel. După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere.

Heidi Klum a publicat pe Instagram mai multe imagini, în care a ținut să demonstreze că reușește să se mențină în mare formă. Vedeta s-a lăsat fotografiată în costum de baie, iar în unele fotografii, Heidi apare fără sutien și cu fundul bombat la vedere.

În urmă cu ceva timp, ea declara că secretul frumuseții ei și aspectul tineresc se datorează în mare parte vieții sexuale intense. Ea a mărturisit că face amor chiar și de 5 ori pe zi.

„Prietenii mei homosexuali m-au consiliat în acest sens şi mi-au împărtăşit secretele lor despre bărbaţi. Sunt o enciclopedie, au idei şi păreri interesante.În plus, m-au învăţat multe lucruri utile despre bărbaţi. De la ei am aflat secretul unei relaţii perfecte. Mai mult sex înseamnă că vei trăi mai mult”, explică Heidi.

 

View this post on Instagram

 

WORKING ON TAN AND WEDDING/TO DO LIST ?❤️??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on