News

Helena Christensen, despre cum a rămas blocată zile întregi într-o barcă aflată în ape infestate de rechini

iulia.statie
May 12, 2020 15:02 PM

Cine a spus că modelling-ul este ușor? Helena Christensen a dezvăluit o poveste șocantă despre cum a trebuit să rămână blocată pe o barcă, fără mâncare, într-un loc în care apele erau infestate de rechini pentru a realiza un proiect Vogue.

Pe aceeasi temaGigi Hadid și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu sora și prietenele! Ce ținute au ales surorile Hadid

Helena Christensen, clipe terifiante petrecute la un shooting foto

Într-un interviu cu Sunday Times, vedeta în vârstă de 51 de ani a povestit că în timpul unui shooting cu fotograful Fabrizio Ferri în Oceanul Indian, barca lor s-a destrămat.

„Când Fabrizio era gata să sară în ocean, căpitanul a venit alergând, dădea din mâini și țipa la el să se oprească.”, a zis vedeta, adăugând că acesta le-a explicat că era perioada în care rechinii vânau și se împerecheau, apele fiind mult prea periculoase pentru a înota.

„Câteva zile mai târziu, când aproape că rămâneam fără apă și mâncare, am fost salvați.”, a concluzionat aceasta.

Totuși, problemele din modelling niciodată nu au făcut-o să renunțe. Mai mult, modelul danez a petrecut și acum foarte mult timp muncind și postând poze cu ea de pe proprietatea din New York. Christensen mereu a fost o femeie puternică și independentă ce a putut să se descurce și în cele mai grele timpuri.

În aprilie 2019, modelul a ajuns la petrecerea aniversară a lui Gigi Hadid purtând un body din dantelă, negru și o pereche de jeans cu talie înaltă. Pe atunci, fostul redactor șef de la publicația British Vogue, Alexandra Shulman, îi critica alegerea, spunând că este mult prea bătrână pentru a purta așa ceva.

„Hai să continuăm să ne sprijinim unele pe celelalte. Toate sunteți frumoase, amuzante, sexy, muncitoare, talentate și grijulii.”, a spus Helena, ca răspuns pentru remarca adusă asupra ei.

Și alte supermodele cum ar fi Linda Evangelista și Naomi Campbell au sărit în apărarea modelului. „Nu are dreptul de a scrie un articol așa ridicol. Te știu de 30 de ani și orice porți, o faci cu demnitate și clasă! Ține capul sus și urmează-ți drumul. Te iubesc mereu.”, a spus Naomi.