Beauty

Hermes va lansa prima linie de rujuri refolosibile

iulia.statie
January 28, 2020 14:03 PM

Pentru prima oară în 183 de ani, brand-ul de lux Hermes a dezvăluit că va lansa o nouă linie de beauty, începând cu rujurile refolosibile.

Pe aceeasi temaEste oficial! Hermès lansează în sfârșit produse de make-up și îngrijire a pielii

Linia de cosmetice se va numi ‚Rouge Hermes’ și va fi un tribut către colecția de parfumuri lansată de brand în 2000. Această colecție, inspirată din aproximativ 75.000 de monstre de mătase și 900 de nuanțe de piele, va avea ambalaje făcute din metal, pentru a nu folosi plasticul.

Create pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi ceară de albine, nuanțele din această colecție vor fi extrem de versatile, de la mov îndrăzneț până la roz pal, roșu aprins și portocaliu, pentru a crea exact 24 de nuanțe și două tipuri de ruj – mat și satinat.

Hermes va lansa prima linie de rujuri refolosibile

Conform Wall Street Journal, această colecție este începută deja de doi ani și a fost creată cu o atenție uriașă la detalii pentru a avea și o aromă delicată. Fashion icon-ul Pierre Hardy a creat ambalajele.

„Am vrut să avem rujuri refolosibile pentru a putea folosi materiale de lux ce sunt de calitate. Idea este extrem de simplă și ușoară pentru ca rujul să poată fi refolosit la infinit. Este rar ca un director artistic să se gândească la un ambalaj făcut pentru a rezista o lungă perioadă, să nu fie doar trecător.”, a explicat Hardy.

„Clienții noștri își vor da seama imediat că Rouge Hermes nu este doar un ruj, ci un obiect Hermes în sine.”, a explicat și Agnes de Villers.

Casa de modă plănuiește însă o expansiune privind lumea cosmeticelor, căci vor să lanseze și un fond de ten dar și produse pentru îngrijirea pielii. Mai mult, decizia de a folosi ambalaje refolosibile transmite un important mesaj despre sustenabilitate și în sfera beauty.

Colecția se va găsi începând cu 4 martie 2020 în numeroase magazine Hermes, dar și online, potrivit Now Fashion.