News

Hilaria Baldwin este însărcinată! Cum a făcut vedeta anunțul

iulia.statie
April 7, 2020 12:56 PM

Hilaria și Alec Baldwin au câteva vești emoționante pe care vor să le împartă cu toată lumea!

Pe aceeasi temaSerialul „Friends”, pregătit pentru o reuniune?

Hilaria Baldwin este însărcinată! Cum a făcut vedeta anunțul

Instructorul de fitness a dezvăluit că ea și soțul ei așteaptă un copilaș. Ea le-a dezvăluit fanilor frumoasele vești printr-un videoclip postat pe Instagram. „O să las bebelușul să spună totul pentru că eu nu am cuvinte pentru a spune ce simt. Doar ce am aflat că totul este bine și micuțul este sănătos. Voiam să vă spun și vouă.”, a scris ea.

Acum cinci luni, vedeta a suferit un avort spontan. Hilaria a anunțat că și-a pierdut fetița când era însărcinată în 4 luni. „Vreau să știți că și dacă nu suntem bine acum, o să fim. Suntem norocoși că avem 4 copilași sănătoși.”, spunea ea pe atunci.

Familia a ales să se izoleze în casa lor de pe plajă. Într-un interviu recent, aceasta a discutat despre timpul petrecut acasă. „Eu și Alec ne plângeam de tot ce se întâmplă iar Carmen mă tot întreba de ce ne plângem. I-am spus: ‚Carmen, nimeni nu vrea să facă așa ceva acum. Este frustrant să ne oprim viețile normale.’”, a zis starul.

„Ea mi-a răspuns: „Nu știu despre ce vorbiți, eu ador ce se întâmplă. Ador să petrec timp cu tine. Tot ce vreau să fac este să stau cu mama, tata și frații mei.”, a continuat starul.