News

Hilary Duff, însărcinată cu al doilea copil. Ce sex are bebelușul

nicoleta.ispasescu
June 11, 2018 14:15 PM

Hilary Duff va avea un nou copil! Actrița filmului „Younger” a anunțat recent că va avea o fetiță împreună cu iubitul ei Matthew Koma.

„Ghiciți ce, guys! @matthewkoma și cu mine vom avea o prințesă mică a noastră și nu puteam fi mai fericiți de atât!”, a scris ea pe Instagram. În captura postată, actrița lasă la vedere burtica de graviduță, într-o rochie cu print, îm timp ce iubitul ei cântăreț o sărută pe obraz.


Viitorul tătic, Mathew, a anunțat noutățile. „Vom avea o fetiță! Ea va fi la fel de frumoasă și draguță ca mama ei…@hilaryduff începe un alt capitol incredibil”, postând aceeași fotografie pe Instagram.

Copilul care urmează să vină marchează primul copil al celor doi, și al doilea pentru actriță. Ea mai are un băiat în vârstă de 6 ani, Luca, cu fostul ei soț, Mike Comrie.

My little dreamboat

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on


Știrile despre viitorul copil au apărut imediat după ce sora mai mare a actriței, Hayley, a născut o fetiță, Lulu, cel de-al doilea copil al ei, cu logodnicul Matt Rosenberg. Hilary a sărbătorit, de asemenea, și venirea pe lume a celui de-al doilea nepot al ei.

Hilary și Mathew au fost într-o relație de „du-te-vino”, însă ei și-au reînnoit dragostea în Octombrie: „Am un tip foarte drăguț. Este atât de grozav!”, a declarat ea pentru E!News.